Connect with us

Iz Svijeta

Neslužbene informacije iz Atene: Policija ima otiske ubojice, navodno se radi o grčkom državljaninu

Objavljeno

-

Grčka je u šoku. Nakon smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a koji je izgubio život u huliganskom obračunu na ulicama Atene, promijenila se percepcija Hrvata u očima prosječnog Grka.

Grčka i Atena u potpuno su šoku nakon ubojstva navijača AEK-a Michalisa poslije obračuna Bad blue boysa potpomognutim ultrasima Panathinaikosa protiv pristalica AEK-a. 98 osoba privedeno je u zatvor, sutra se očekuje kako bi trebali pred istražnog suca, a Nova TV javlja neslužbene informacije da policija ima otiske ubojice.

– Prema neslužbenim informacijama policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu – otkrio je reporter Dnevnika Nove TV.

Privedeni hrvatski navijači su odvedeni na DNA testiranje, ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču i očekuje se da će uskoro biti poznat.

Tijekom cijelog dana grčka policija provodi uhićenja, priveli su sedmoricu navijača na granici sa Sjevernom Makedonijom, a jednog u busu prema Albaniji.

Grci su jako bijesni na policiju, koja je imala sve informacije od hrvatske i crnogorske policije, pa čak i registarske oznake navijača koji su ušli na grčki teritorij. Znali su čak i gdje će navijači biti smješteni, ali nisu poduzeli ništa kako bi spriječili krvavi pohod hrvatskih huligana na Atenu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari