Connect with us

Politika

Ivica Puljak i Bojan Ivošević sutra podnose ostavke

Objavljeno

-

Foto: Hina

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević u četvrtak će na izvanrednoj konferenciji za novinare, koja je sazvana u 10 sati u Banovini, dati ostavke, doznaje se od izvora bliskog prvom čovjeku grada.

Gradonačelnik Puljak i njegov zamjenik Ivošević odlučili su podnijeti ostavke ne te dužnosti, doznaje neslužbeno i od pouzdanog izvora iz vodstva stranke Centar čiji je predsjednik Puljak.

Puljak i Ivošević će ostavke i službeno objaviti na konferenciji za novinare sazvanoj za sutra ujutro, rekao je izvor iz vodstva stranke Centra.

U želji da nam osobno potvrdi da će sutra dati ostavku Hina je nazvala gradonačelnika Puljka koji se o tome nije želio izjasniti već je samo kratko rekao da će na sutrašnjoj sjednici sve reći.

Dogradonačelnik Ivošević telefonski je početkom veljače zaprijetio urednicima i novinarima Slobodne Dalmacije nezadovoljan tekstovima koje su objavljivali o njemu i o gradskoj vlasti. Nakon toga je policija po službenoj dužnosti protiv njega podnijela kaznenu prijavu, a prošli tjedan Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu. (Hina)

Vice Mihanović (HDZ): Puljak mora otići, novi izbori u Splitu jedino rješenje

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari