Connect with us

Naši u svijetu

‘Nestanak malezijskog aviona bio je pomno isplaniran’

Published

on

Pilot i novinar, autori knjige ‘Laku noć Malezija 370’, više su mjeseci detaljno analizirali sve dokaze o nestanku zrakoplova i došli su do šokantnih spoznaja.

Nestanak malezijskog aviona MH370 bio je pomno isplaniran i nimalo slučajan. Tvrde to u svojoj knjizi novozelandski autori Ewan Wilson, pilot na komercijalnim letovima i Geoff Tylor, novinar Waikito Timesa.

Wilson je kazao, prenosi Daily Mail, kako će njihov zaključak u knjizi ‘Laku noć Malezija 370: Istina o nestanku na letu 370’ šokirati sve one koji putuju avionima.

‘Po prvi puta predstavljamo detaljnu analizu cijelog leta, nevjerojatnu rutu kojom je letio a koja je razlog zbog čega se vjeruje da se avion srušio u Indijski ocean’, kazao je Wilson.

Knjiga počinje u Kuala Lumpuru, 8. ožujka, na aerodromu s kojeg je 239 putnika i članova posade poletjelo prema Pekingu.

Wilson, koji je bio predsjednik uprave dvaju avionskih kompanija i stručnjak je za sigurnost u prometu, kazao je kako su detaljno analizirali svaki dokaz kao i različite scenarije te da su sistemom eliminacije došli do ‘šokantnih i nevjerojatnih zaključaka’.

Autori knjige u Maleziji su razgovarali sa svim nadležnim institucijama te članovima obitelji pilota koji je upravljao zrakoplovom na letu MH370, Zaharie Ahmad Shah. Taylor tvrdi kako je i više nego očito da vlasti u Maleziji ne žele reći istinu o nestanku zrakoplova za kojim se traga više od tri mjeseca.

‘Nestanak nije bio slučajan, bio je pomno isplaniran i nije se smio dogoditi’, poručuju autori koji su predložili uvođenje sustava u zrakoplove kako bi se oni mogli pratiti u svakom trenutku.

Dnevnik.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari