Connect with us

Zanimljivosti

Nevera leti prema Dubrovniku…

Objavljeno

-

Iznenađenje koje je Mate Rimac najavio da će se dogoditi na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac, te označiti novu prekretnicu u povijesti njegove tvrtke, jutros je “preletjelo” iznad glava stanovnika hrvatskog juga.

‘Nevera leti prema Dubrovniku… Pa, sasvim normalan dan u Rimac Automobili’, komentirao je Mate Rimac.

Ovdje u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog lansiranja Nevere, najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u ovome i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati – napisali su u objavi.

Rimac je nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio serijsku verziju svojeg električnog hiperautomobila koji se zove Nevera.

– To je to. Ovo je automobil koji sam sanjao kad sam prije deset godina krenuo na ovo ‘nemoguće’ putovanje. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom – našim hiperautomobilom koji obara rekorde. Ovaj automobil stvoren je da nadmaši sve i podigne ljestvicu, da podigne standarde za automobile visokih performansi. Ne samo u performansama, nego i kao zaokruženi, izbalansirani automobil za cestu. Kad smo prvi put predstavili C_Two, postavili smo izuzetno visoke ciljeve. Ali smo od početka tražili načine kako da ih nadmašimo – rekao je Mate Rimac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari