Connect with us

Politički rentgen

Neviđena medijska haranga bez glave i repa!

Objavljeno

-

Razno razni udruženi oporbeni eksponenti, doživjeli su pet minuta orgazmične slave, pa kao kakvi adolescenti bludniče nad „lopovskom bandom Vlade Republike Hrvatske“.

Nitko da se sjeti da INA nije u vlasništvu Republike Hrvatske, a predsjednik Uprave INE je Mađar! Osim toga, nitko da se sjeti munjevite i vrlo učinkovite reakcije institucija Republike Hrvatske, koje su po prvi put, u apsolutnoj medijskoj tišini, ovu takozvanu „HDZ-ovu pljačku stoljeća“, pretvorili u Remetinečki hit za naivne budale, koje su mislile riješiti vlastitu egzistenciju i egzistenciju svojih obitelji, jednom totalnom „alanfordovskom“ budalaštinom. Još više me to podsjeća na legendarnu seriju „Mućke“, a po scenariju te serije ponaša se i današnja udružena lijevo-desna oporba u svojoj pubertetskoj rušilačkoj erekciji.

Komentar: Kazimir Mikašek-Kazo

„Plačka stoljeća“, učinkovitom reakcijom institucija,  koje konačno rade svoj posao kako treba, pretvorila se u pokušaj pljačke, jer akteri ove „mučke“ nisu znali kuda s parama pa im je uredno sve oduzeto ili blokirano. Lopovi, ako im se dokaže krimen, kamatu će debelo platiti na dugogodišnjoj robiji, koja bi mogla biti još i duža nego što se pretpostavlja. Naime, razumno je vjerovati da pravosuđe u ovom slučaju neće imati milosti, a sve se može podvesti i pod ratno profiterstvo, jer upravo zbog brutalne agresije Rusije na Ukrajinu, cijene plina su skočile do svemirskih visina, što je „mućkarošima“ omogućilo pokušaj silnog bogaćenja! Mućkaroši su koristili ratne okolnosti za pokušaj profiterskog bogaćenja!

Dakle, zbog „HDZ-ove pljačke stoljeća“ ne treba Raspudić brinuti za gladnu i promrzlu djecu Hrvatske, ili socijalne subvencije, jer opljačkani novac zahvaljujući institucijama nije nestao, niti je bio isključivo hrvatski novac. Nešta se pita i Mađare? Ni Grmoja ne treba brinuti tko se s kim slikao prije 7 godina, već treba brinuti s kim se on to slikao prije 7 godina. Čak ni psihijatar Petrov nije uspio procijeniti potencijalnog masovnog ubojicu? Kako Plenković prije 7 godina nije znao što radi i što će raditi Škugor, tako isto ni Grmoja ni Petrov nisu mogli znati što će raditi Kaloper i da je u biti  poremećeni masovni ubojica.

Što se tiče samog Škugora, njega je još 2000.-te imenovao Ivica Račan za komercijalnog direktora INE, bez završenog fakulteta. Ima li to sveze s istočnim grijehom SDP-ove inicijalne i bagatelne prodaje 25 posto plus jedna „zlatna dionica“  INE, za mizernih 505 milijuna dolara i ne miriše li to na klasičan „mućkaroški“ Škugorizam, odgovorit će skora budućnost.

Istočni grijeh SDP-a bio je inicijalni okidač za sve „mućke“ u INI, a konačno bi efikasnom akcijom državnih institucija ta praksa mogla završiti za sve vijeke vijekova. Možda SDP-ovu zvijezdu s Kragujevačkim pedigreom Peđu Grbina zapravo muči to, što bi u INI, jednom zauvijek mogle prestati mućke, zahvaljujući institucijama Republike Hrvatske! Konačno i Grbinov šef Milanović, kao predsjednik ujedinjene oporbe, morao je javno priznati da Hrvatska uživa najbolji međunarodni ugled u svojoj povijesti! Za istinu nikada nije kasno, a ova neviđena medijska haranga na kraju će ostati i bez glave i bez repa!

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari