Connect with us

Nevrijeme u Mostaru

Published

on

potop 011
Olujno nevrijeme pogodilo je Mostar danas oko 14 sati.

Odvijanje prometa bilo je otežano jer usljed nebrige za čišćenje odvoda gradske ulice redovito sliče na bujicu rijeke.

‘Komunalci’ gdje ste ?

Nije čudo što već godinama u Mostaru kad je obilna kiša objavi se trajektni plovni red.

potop 014

Grmljavinsko nevrijeme i jak vjetar u utorak su zahvatili veći dio Bosne i Hercegovine te je poplavljeno više obiteljskih kuća i objekata koji su bili ugroženi u svibanjskim poplavama, prekinut je promet na više prometnica, a Mostar je sat i pol ostao bez električne energije.

Meteoalaram je izdao upozorenje da će cijelo područje BiH zahvatiti jako nevrijeme, no snažna kiša u Banjoj Luci u poslijepodnevnim satima iznenadila je mnoge građane. U naselju Rosulje desetak je stambenih i poslovnih objekata poplavljeno nastalim bujicama i izlijevanjem manjih rijeka. Na zapadnom tranzitu promet je u prekidu zbog vode koja se izlila i na nogostup.

U Zenici su nakon kiše problemi ponovno nastupili u naseljima koja su bila poplavljena tijekom svibanjskih poplava. Na ulazu u grad stvorena je velika vodena zapreka pa je onemogućen promet. Između naselja Nemila – Bistričak aktivirana su dva klizišta koja su blokirala promet.

Grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je u popodnevnim satima Mostar praćeno snažnom kišom i tučom. Brzo su poplavljene prometnice kojima je bilo otežan promet, a cijeli grad je pola sata ostao bez napajanja električnom energijom, dok je u potpunosti prekinut internetski promet.

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari