Connect with us

‘Nezadovoljena’ britanska blogerica i hrvatski mediji

Objavljeno

on

Nevjerojatno koju su pozornost hrvatski mediji dali ljetovanju britanske blogerice u Hrvatskoj, mislite li da bi slično postupili britanski mediji s hrvatskom blogericom?

chloe
Britanska blogerica ljetovala je u Hrvatskoj, otišla je nezadovoljena iz naše zemlje, ništa joj nije odgovaralo, od hrane do pića, smještaja… Mogla je tek uživati u Jutarnjem listu, i to u slobodno vrijeme između pisanja postova na svom blogu i prebrojavanja svih nedostataka koje ima Hrvatska. Kako je vrijeme odmicalo, dan povratka u sumornu i uvijek maglovitu Veliku Britaniju se približavao, tako joj ni Hrvatska nije izgledala kao predvorje pakla, a i hrana se popravila.

Dakle, radi se, kao što vjerojatno znate, o britanskoj blogerici Chloe Murray koja je svoje negativno iskustvo u Hrvatskoj podijelila putem svog videobloga. Hrvatski mediji su, ne biste povjerovali, iskustva jedne obične blogerice, koja o Hrvatskoj zna manje nego što o atomskoj fizici mogu govoriti vodeći hrvatski prežderivači poput Davora Butkovića, objavili na naslovnicama svojih izdanja. Što mislite da je slučaj obrnut, odnosno, da je u uvijek sumornu Englesku stigla hrvatska blogerica i da je svoje nezadovoljstvo činjenicom da u Velikoj Britaniji skoro ništa nije autohtono britansko, osim pljačke, podijelila s čitateljima svog bloga, bi li britanski mediji, poput nakaznog BBC, medijske kuće koja je desetljećima bila jatak najpoznatijem smeću i pedofilu koji poznaje ljudska suvremena povijest, njena iskustva podijelili sa svojim konzumentima? Odgovor, naravno, znate. Britanska blogerica je nezadovoljena? Jaka stvar, što onda, što ćemo s milijun onih, među kojima ima i ponešto Britanaca, koji su zadovoljni tretmanom, ponudom, a nadasve ljepotama Hrvatske?

Britanska blogerica bila je u Zadru, zadovoljila se Morskim orguljama, pohvalila Forum te Pozdrav suncu, sve ostalo je doslovce popljuvala, prije svega hranu, šteta što britanska blogerica nije angažirala proždrljivca iz Jutarnjeg lista, već spomenutog Butkovića, da joj bude vodič kroz konobe budući da se neobrazovani Bule bavi ocjenjivanjem restorana i ponude u tim restoranima. Konobe u Zadru bi bankrotirale budući da bi Butković požderao pola njihove godišnje zalihe, naravno, besplatno, prije nego što bi dao pozitivan sud, hrvatski ugostitelji bi bankrotirali ali bi barem mlada klevetnica napustila Zadar, gdje se nalazila u sedmom mjesecu, zadovoljena.

Velika Britanija je, naravno, otok, kao takav turistima može ponuditi tek ono što su Englezi opljačkali iz svojih bivših kolonija i dovukli brodovima u svoja staništa, naravno, to što su opljačkali ne misle vratiti jer kad bi vratili jedini izvozni proizvod kojim bi se mogli podičiti je kravlje ludilo, koje je očito zahvatilo i jedan dio tamošnje mladeži.

Naravno, hrvatski parazitski mediji nikad si nisu postavili takvo pitanje…

Tinolovka-news.com

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari