Pratite nas

‘Nezadovoljena’ britanska blogerica i hrvatski mediji

Objavljeno

na

Nevjerojatno koju su pozornost hrvatski mediji dali ljetovanju britanske blogerice u Hrvatskoj, mislite li da bi slično postupili britanski mediji s hrvatskom blogericom?

chloe
Britanska blogerica ljetovala je u Hrvatskoj, otišla je nezadovoljena iz naše zemlje, ništa joj nije odgovaralo, od hrane do pića, smještaja… Mogla je tek uživati u Jutarnjem listu, i to u slobodno vrijeme između pisanja postova na svom blogu i prebrojavanja svih nedostataka koje ima Hrvatska. Kako je vrijeme odmicalo, dan povratka u sumornu i uvijek maglovitu Veliku Britaniju se približavao, tako joj ni Hrvatska nije izgledala kao predvorje pakla, a i hrana se popravila.

Dakle, radi se, kao što vjerojatno znate, o britanskoj blogerici Chloe Murray koja je svoje negativno iskustvo u Hrvatskoj podijelila putem svog videobloga. Hrvatski mediji su, ne biste povjerovali, iskustva jedne obične blogerice, koja o Hrvatskoj zna manje nego što o atomskoj fizici mogu govoriti vodeći hrvatski prežderivači poput Davora Butkovića, objavili na naslovnicama svojih izdanja. Što mislite da je slučaj obrnut, odnosno, da je u uvijek sumornu Englesku stigla hrvatska blogerica i da je svoje nezadovoljstvo činjenicom da u Velikoj Britaniji skoro ništa nije autohtono britansko, osim pljačke, podijelila s čitateljima svog bloga, bi li britanski mediji, poput nakaznog BBC, medijske kuće koja je desetljećima bila jatak najpoznatijem smeću i pedofilu koji poznaje ljudska suvremena povijest, njena iskustva podijelili sa svojim konzumentima? Odgovor, naravno, znate. Britanska blogerica je nezadovoljena? Jaka stvar, što onda, što ćemo s milijun onih, među kojima ima i ponešto Britanaca, koji su zadovoljni tretmanom, ponudom, a nadasve ljepotama Hrvatske?

Britanska blogerica bila je u Zadru, zadovoljila se Morskim orguljama, pohvalila Forum te Pozdrav suncu, sve ostalo je doslovce popljuvala, prije svega hranu, šteta što britanska blogerica nije angažirala proždrljivca iz Jutarnjeg lista, već spomenutog Butkovića, da joj bude vodič kroz konobe budući da se neobrazovani Bule bavi ocjenjivanjem restorana i ponude u tim restoranima. Konobe u Zadru bi bankrotirale budući da bi Butković požderao pola njihove godišnje zalihe, naravno, besplatno, prije nego što bi dao pozitivan sud, hrvatski ugostitelji bi bankrotirali ali bi barem mlada klevetnica napustila Zadar, gdje se nalazila u sedmom mjesecu, zadovoljena.

Velika Britanija je, naravno, otok, kao takav turistima može ponuditi tek ono što su Englezi opljačkali iz svojih bivših kolonija i dovukli brodovima u svoja staništa, naravno, to što su opljačkali ne misle vratiti jer kad bi vratili jedini izvozni proizvod kojim bi se mogli podičiti je kravlje ludilo, koje je očito zahvatilo i jedan dio tamošnje mladeži.

Naravno, hrvatski parazitski mediji nikad si nisu postavili takvo pitanje…

Tinolovka-news.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Vukovarski HDZ podržao kandidaturu Ivana Penava za zamjenika predsjednika stranke

Objavljeno

na

Objavio

Vukovarski HDZ poručio je u ponedjeljak kako stoji u potpunosti iza kandidature gradonačelnika Vukovara Ivana Penava za mjesto zamjenika predsjednika stranke dodajući kako ih je posebice obradovala njegova najava da ne misli odlaziti iz Vukovara bez obzira na ishod izbora.

To je, kako poručuju u priopćenju, najsnažniji dokaz da vukovarski gradonačelnik u unutarstranačke izbore ne ulazi zbog osobnih interesa.

“Ivan Penava čovjek je koji je dosljedan, a to pokazuje i ova kandidatura koja je njegov iskreni pokušaj da nešto promjeni i učini HDZ boljim”, poručuju iz vukovarskog HDZ-a.

Navode i kako je Penava u Vukovaru svojim radom polučio ogromne rezultate unatoč kojima međutim, “trenutno niti jedan član vukovarske organizacije HDZ-a ne obnaša nikakvu stranačku funkciju niti je član Predsjedništva HDZ-a”.

Upravo zato, smatraju, glas za Ivana Penavu na unutarstranačkim izborima bit će glas za svakog običnog člana stranke i za svaki temeljni ogranak. Uvjereni su da će “on govoriti u ime svih, a ne samo u ime ‘relevantnih članova’ HDZ-a kako sebe nazivaju neki od njih”.

Pozivaju što veći broj članova HDZ-a da se kandidiraju i istaknu svoje stranačke ambicije kako bi u „prijateljskoj utakmici“, u kojoj, kako ističu, sigurno neće biti pobjednika i gubitnika, prezentirali svoja mišljenja i izabrali najbolje među sobom.

Kapulica bi trebao biti oprezan u svojim izjavama

“Treba biti svjestan da nam nakon toga dolazi jedna puno važnija utakmica u kojoj ne postoji neriješeni rezultat i koja će na kraju ipak definirati pobjednika i gubitnika. Sukladno tome očekujemo od svih kandidata u izbornom procesu ali i svih ostalih članova visoku dozu korektnosti i demokratičnosti.

Smatramo da tome nikako ne doprinose istupi pojedinaca koji nizom svojih sadržajno i vremenski promašenih izjava ove vrijednosti dovode u pitanje. Mislimo tu prije svega na gospodina Maria Kapulicu koji je zaposlenik HDZ-a, što znači da za svoj rad prima plaću i trebao bi biti vrlo oprezan u svojim izjavama, s obzirom da se od njega očekuje da svim članovima bude na raspolaganju a ne da procjenjuje tko je od tih članova relevantan za kandidaturu, a tko nije”, poručuju iz vukovarskog HDZ-a.

Članovi HDZ-a Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier u subotu su predstavili svoju kandidaturu za unutarstranačke izbore u HDZ-u. Miro Kovač kandidat je za predsjednika, Davor Ivo Stier za potpredsjednika, dok je Ivan Penava kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a. (Hina)

Miro Kovač: Moramo HDZ vratiti na pobjednički trag

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Zapovjednik HRZ-a Michael Križanec: Piloti su imali propisanu opremu za let iznad vode

Objavljeno

na

Objavio

Zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec izjavio je u ponedjeljak kako su piloti vojnog helikoptera koji je jutros pao u more u Zlarinskom kanal kod Šibenika imali propisanu opremu za let iznad vode, opovrgavajući tako medijske napise o neopremljenosti pilota.

“Imali su svi propisanu opremu, između ostalog i pojas za preživaljavanje i spašavanje, čiji je sastavni dio i pojas za plutanje, u slučaju da se nađu iznad vodene površine.

No preduvjet da bi ga iskoristili je da su morali izaći neozlijeđen iz helikoptera da bi ga mogli aktivirati”, kazao je Križanec gostujući u emisiji RTL Danas.

Rekao je i kako je zabrinut jer “ovo nisu ni ugodne ni lijepe stvari kada se događaju”. “Ali, kao pilot i kao sve moje kolege u zrakoplovstvu koje se bave ovom poslom znaju što on nosi”, poručio je

Zapovjednik HRZ-a Križanec izrazio je sućut obitelji poginulog pilota Marina Klarina.

Za drugim članom posade helikoptera, pilotom Tomislavom Baturinom i dalje se intenzivno traga, a uzrok nesreće još se utvrđuje. (Hina)

Objavljeni detalji o padu vojnog helikoptera

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari