Connect with us

Komentar

Ni Rusi ne bi tako ponizili Srbe kao Trump

Objavljeno

-

Sjećamo se kako su srpski vojnici u vrijeme rata pripadnike međunarodnih snaga vezivali za stupove, boreći se tako protiv “celog sveta”?

Gdje je nestala ta drskost i prkos? Aleksandar Vučić doživio je na pregovorima u Amerci nezapamćeno poniženje na koje bi pristala malo koja država u svijetu.

Srbijanski predsjednik potpisao je dokument u kojem se obvezuje da će Srbija veleposlanstvo u Izraelu premjestiti u Jeruzalem, da će Hezbolah “u cjelini proglasiti terorističkom organizacijom”, da će surađivati s Kosovom kao što surađuju dvije države itd.

Srbijanski su mediji ogorčeni, pišu kako je “predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspostavio standard u ponižavanju građana Srbije kakav nije nijedan naš državnik u bližoj i daljoj istoriji” i kako je “potpisao vazalski sporazum”.

Poseban sporazum, svaki “svoj”, potpisali su kosovski premijer Avdullah Hoti i srbijanski čelnik, a američki predsjednik Trump potpisao je pismo potpore, pa se Vučić hvali kako to nije bio trilateralni dogovor.

SAD je još jednom pokazao svoju svemoć u kojoj mu je suverenitet država koje na nešto prisiljava posljednja briga – ni Rusi to ne bi učinili. Srbi će nastaviti pokazivati zube susjedima, ali su im sve tuplji.

Milan Ivkošić/Večernji list

Jan Ivanjek: Ne trebate biti diplomirani komunikolog da se iz fotografije iščita neverbalna komunikacija

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari