Connect with us

Magazin

Nije znao ni ‘džoker zovi’ niti publika. Čitatelji Kamenjara to sigurno znaju!

Published

on

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’ vratio se na male ekrane. Ovo je osma sezona hrvatske verzije ‘Milijunaša’, a biti će emitirana na programu HTV1 četvrtkom u 20:05 sati.

U prvoj epizodi nove sezone predstavljeno je šest igrača: Nina Ugrinović, Matija Čaić, Goran Banjanin, Sandro Šegedin, Mirella Žanetić i Ninoslav Ljubičić.

Goran Banjanin imao je najbrži prst pa je prvi pozvan na vrući stolac. Iako mu je Tarik pomagao s odgovorima na prvih pet pitanja, kao što je pomagao i ostalim kandidatima koji su se natjecali, nije uspio daleko dogurati. Osvojio je tisuću kuna. Pao je na pitanju ‘U kojem filmu Jim Carrey izvodi najneugodniji zvuk na svijetu?’. Točan odgovor bio je ‘Glup i gluplji’, a Goran je rekao: ‘Ja, ja i Irena’.

Nakon njega došao je Sandro Šegedin. Već u prvoj emisiji imao je problema sa džokerom zovi jer je 25 sekundi isteklo, a nije bio siguran je li čuo točno dobro. Zato je tražio i pomoć publike. Dali su mu krivi odgovor pa je kući otišao s tisuću kuna.

Nisu znali koja hrvatska gardijska brigada ima geslo “IN HOC SIGNO VINCES”.  Čitatelji Kamenjara to sigurno znaju.

Na facebooku je kasnije jedan komentator kazao kako bi “100 posto svi znali koja se glava kuhala u Kumrovcu.. i to u izmišljenoj priči iz glave “krvavog šlosera”

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari