Nikada Vas neću iznevjeriti! Predsjednica zahvalila na povjerenju povodom druge godišnjice mandata

4

Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića “Iza zavjese” u 21:15., napisala je Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na facebooku.

E evo što je napisao analitičar portala Kamenjar.com, Milivoj Lokas još 2007. godine: “Matematički, HDZ ne može nikako imati više Predsjednika RH, ali postoji samo jedna osoba koja će, kad “sazrije vrijeme”, to postati. Ta osoba zove se Kolinda Grabar-Kitarović!”   ( Milivoj Lokas, 2007. )

20.12.2013. godine, dok se još ‘ništa nije znalo’, dok su još mnogi “spavali”, “sazrijelo je ONO vrijeme “proročanstva” iz daleke 2007.”, te sam javno objavio svijetu i narodu rekavši: ” Dobro nam došla, Predsjednice svih Hrvata”!

Danas s radošću i ponosom kličem: Predsjednice svih Hrvata, blagoslovio Vas dobri Bog!

 

facebook komentari

 • Malleus_Haereticorum

  „Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije.“

  Predsjednice, to je dobra želja i dobra poruka. Već je dobra sama činjenica što ste svjestni da takvi, kojima Hrvatska ništa ne znači, uobće postoje. Vi ste na takvu položaju i imate takvu mogućnost da tu činjenicu što više iztičete. Nemojte toj gamadi (dobro, znam i priznajem da se Vi tako ne možete izražavati) dopustiti ni trenutka predaha. Neka u svakom trenutku znaju da Vi znate za njih i da im ne ćete dopustiti da ostvare ono što su naumili. Dobro dozirajte kada i gdje ćete izreći takve stvari. Svrstajte se nedvosmisleno i nepokolebljivo uz hrvatski narod, a to je samo onaj narod koji se je obranio od velikosrbskog fašizma (bilo bi dobro da ovu sintagmu što češće rabite), uzdajte se u Boga i nemojte se bojati izreći istinite stvari. Neka se ljuti tko god hoće. Vama ne treba biti neugodno reći ono što je dobro i istinito.

 • Milivoj Lokas

  Predsjednice svih Hrvata, blagoslovio Vas dobri Bog, čuvao Vas i pratio na svim putevima Vašim i bitkama za Hrvatsku!
  ________________
  Jučer je bio rođendan našega dobrog Dobriše…. i on nam je još davnih dana potvrdio ono čega mnogi još nisu ni svjesni veličine njegovih riječi, …. njegovog Slapa i naših kapi koji ga čine….
  MI HRVATI smo ju IZABRALI, svojim glasovima, svojim “kapima” u “Slapu” Hrvatskome, što našim dušama u bezdan, u beskraj teče i teče….
  _______________
  Neuke osobe, izgubljeni u prostoru i vremenu, zlobnici, podlaci i ostali hohštapleri reći će:
  “Instalirali su je svjetski moćnici, bla, bla, bla….” ——— KUŠ! TIHO BUDITE!
  ________________
  Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos uzdignutog čela!
  ________________
  Komu smeta, neka pati!

 • EMINƎM

  KGK je navukla neprijatelja na tanak led, pohod u Ameriku je više nego maestralan

 • Francuski predsjednik Charles de Gaulle je rekao u jednom televizijskom obraćanju francuskom narodu u svibnju 1968. godine, u vrijeme francuske mini revolucije oko prilike ovako: Francaises et francais si je parlles 59 minutes dan une heure bien, et une minute pas bien, vous oublierez les 59 minutes de bien de ce que j’ais dis bien, mais vous vous attacherer a la derniere une minute de ce que j’ais dis mal.
  Francuskinje i Francuzi da sam govorio 59 munute u jednom sati sve najbolje, vi bi to zaboravili šta sam ja dobra rekao, ali bi se vi zato držali one zadnje minute što sam loše rekao.
  Tako bi se nekako mogle reći i za Poglavnikovu LIEPA PLAVKA, predsjednica one iste Hrvatske od osam (8) slova, razlikom tom da je duplo manje, iako mu usijane glave bezrazložno i pogriješno pripisuju da je prodao dalmaciju.
  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…-1969-peti-5-dio/