Connect with us

Komentar

Nikola Grmoja: Ovim je svjedočenjem Milanović dokazao da je običan blefer

Objavljeno

on

Komentirajući svjedočenje Zorana Milanovića na Općinskom kaznenom sudu u Rijeci, potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja u Studiju 4 naglasio je da mu je drago što Zoran Milanović više nije premijer te u vrhu politike s ovako slabim pamćenjem.

Ovim je svjedočenjem dokazao da je običan blefer koji se sam zapleo u jednu mrežu laži, neistina, poluinformacija. Pozvao ga je da javno iznese istinu, sve načine na koje je tada pokušao razbiti Most.

Svemu smo se oduprli, i evo, Most je preživio, a Milanovića više nema u hrvatskoj politici, naglasio je Grmoja. Rekao je kako i činjenica da danas nije želio ni potvrditi ni negirati sastanak govori o tome da se on nije ni dogodio.

Most neće postati klasična stranka. Bio je i ostao platforma i lokalna stranka. Danas je nadrastao početne lokalne pozicije pa je na izbornom saboru potrebno sve uglaviti u Statut i Most pretvoriti u nacionalnu političku opciju, ali i dalje ćemo imati ljude koji nisu u stranci, na lokalnoj i nacionalnoj razini, ističe Grmoja.

Očekujemo više kandidata, ne samo Božu Petrova, kako bi demokratski izbor bio potpun. Želimo mijenjati stvari u Hrvatskoj i izlazimo na lokalne izbore sami, a da nikomu ne polažemo račune.

Dubrovačko-neretvanska županija jako nam je bitna, to je naša utvrda, baza, potrebne su joj promjene i nove i mlade snage; o mojoj kandidaturi za župana odlučit ćemo na Saboru stranke su ubotu i donijeti najbolju odluku, najavio je.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari