Connect with us

Reagiranja

Nikola Kajkić – Ovčara neispričana priča

Objavljeno

-

Prije svega poruka bračnom paru Jeckov (načelniku Općine Negoslavci Dušku i njegovoj supruzi saborskoj zastupnici Dragani), danas nisu uhićeni radnici Vupika sa Ovčare, već PRIPADNICI TO NEGOSLAVCI, II ČETE NEGOSLAVAČKOG BATALJUNA, kojima je komandovao komadant VOJO IVČEVIĆ zvani Pejkin, a oni su činili okrutan zločin (o tome ću više za nekoliko dana), piše Nikola Kajkić na Facebooku.

Danas smo nakon 29 godina, svjedočili uhićenju 8 pripadnika četničkih paraformacija tj pripadnika TO NEGOSLAVCI, tj. II čete Negoslavačkog bataljuna, koje su 20/21.11.1991 godine na poljoprivrednom dobru Ovčara batinjali, zlostavljali i ubijali ranjenike, civile i hrvatske branitelje, a koji su prethodno sa pet autobusa dovezeni iz Vukovarske bolnice, tada su ih ubili 278, njih još 78 se vodi kao nestali!

(Vjerujte da znam imena počinitelja i uhićenih ali su ona sad manje bitna)…. tijekom proteklog vremena kčerka jednog od uhićenih mi je i prijetila ali i to je manje bitno!!

Imam za potrebu biti žalostan i reć javno, da je ovaj broj od 8 uhićenih nedostatan, ima njih još u Negoslavcima, Vukovaru, Srbiji, BiH, Engleskoj, Norveškoj, Australiji, ukupno ih je u ovom zločinu sudjelovalo između 65-70, tako da se ovdje ne smije stati, treba ići do kraja i zločinaćku bandu pohapsiti i procesuirati

Ne zaboravite da je sve počelo nakon našeg dokumentarnog filma Ovčara neispričana priča snimljenog 2016 godine, te nakon toga podnošenjem kaznene prijave za zločin na Ovčari od strane kordinacije braniteljskih udruga čiji sam član i to još 2016 godine, te nakon toga 2017 godine dodijeljen je meni u rad predmet Ovčara i tada nakon 27 godina šutnje sve ppčinje!.

Nažalost ja sam prošao kako sam prošao, ali ako je cijena moje nesreće bilo hapšenje i procesuiranje zločinaca sa Ovčare, odnosno početak hapšenja zločinačke bande, nije mi žao i neće mi biti teško podnijeti teret koji nosim!

Idemo dalje, nema predaje, komentirao je Kajkić na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari