Connect with us

Politika

Nikola Mažar: Vratit ćemo sigurnost i mir ovome gradu

Objavljeno

-

Nataša Tramišak/Facebook

U okviru posjeta Vukovarsko-srijemskoj županiji, jučer su u Vukovaru boravili ministrica kulture i medija Nina Obuljen te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Tom prigodom domaćin Nikola Mažar, saborski zastupnik i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Vukovara istaknuo je kako grad Vukovar ima prometnice na zavidnoj razini te kako ministarstvo prometa nastavlja intenzivna ulaganja u prometnu i komunalnu infrastrukturu s dvije milijarde kuna koje će se kroz kapitalne projekte u budućem razdoblju uložiti u grad Vukovar.

„Nakon Istre i Učke, posjetio sam i Vukovar i Vinkovce i Ilok kako bih dao podršku ekipi Hrvatske demokratske zajednice kao i njihovim nastojanjima da ova županija, gradovi i općine unutar nje budu i bolji nego što su sada te smatram da su i danas brojni kvalitetni projekti na ovom području. Osim izgradnje spomenutih cesta, postoji i dodatan projekt izgradnje pruge Vukovar-Vinkovci, kao jedan od najvećih željezničkih projekata u Republici Hrvatskoj. Svi oni imaju moju potpunu podršku.“ – rekao je ministar Butković.

Nikola Mažar tom prigodom obratio se medijima sa svojim namjerama i planovima za grad Vukovar koja će ostvariti na mjestu gradonačelnika. „Stvorit ćemo kvalitetna radna mjesta, bolji i zdraviji grad Vukovar. Vratit ćemo sigurnost i mir, a kroz to i poduzetničku klimu. To stvara sretne i zadovoljne građane Vukovara. To su moji prioriteti. Ulaganje u infrastrukturu je važna, ali uzalud nam to ako nemamo građane. Vjerujem u Vukovarce, Vukovar i podršku Vlade Republike Hrvatske.“ Pozvao je sve građane na odabir Vukovara koji će on svojim vodstvom usmjeriti u budućnost mira, suradnje i napretka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas