Connect with us

Komentar

Nikolina Nakić: ‘Opet imamo moranje’

Objavljeno

-

Ono kad u jednom tekstu smućkaš malo Lenjina kao rodonačelnika prava na pobačaj slobodnog svijeta, prve slobodarske laste koju je slijedio zapad i cijeli slobodnomisleći svijet(posebno kretivan u slobodnom mišljenju kako što efikasnije potamaniti što više ljudskih bića u majčinim utrobama), dodaš malo slavnih heroina iz junačke i neprežaljene jugoslavenske povijesti- kao što je Rade Končar vikao smrt fašizmu njihov je poklič komotno mogao biti smrt bebama – sve to zaogrneš sarkazmom i eto miksa obrnutih i izvrnutih teza i vrijednosti. Dođe ti odmah da vilama kreneš na bolnice potražiti sramotne liječnike koji to ne žele raditi.

Samo što…
je pozadina ovakvog teksta kao i svih ljevičarskih lažno humanističkih nastojanja ne borba za slobodu nego MORANJE.
Ti baš moraš kako oni kažu da moraš. Dobiju tantrume ako ne slušaš.

Argument o raspolaganju vlastitim tijelom kod njih pada u vodu kod neprovjerenog i netestiranog covid cjepiva- moraš i gotovo inače si budala. Tu ih nije prala tjelesna autonomija, ma kakvi. Samo moranje.
Kod pobačaja ih opet škaklja to moranje. Nije im dovoljno što nesretno ubijanje nerođenih ljudi u Hrvatskoj legalno postoji nakon što ga je na svjetsku scenu prije sto godina uveo neprežaljeni Vladimir Iljič, ne, opet imamo moranje.

Moraš ako si liječnik. Na stranu što liječnik po definiciji LIJEČI a ne ubija, nema mrdanja kod slobodnomislećih. Krajnji cilj je moranje .

Moranje zaogrnuto u priču o borbi i heroinama koje su pokrenule tzv kotač povijesti bespovratno (tko kaže, tko to određuje?) zapravo je slabićko i kukavičko brbljanje lišeno svake logike i osnovne ljudske etike. U poganskoj je Grčkoj Aristotel u svom Nagovoru govorio da je filozofija ugoda koju prati istina, pa mi dozvolite da svu ovu tzv slobodnomisleću antičovječnu nakaradu sažmem u jednu rečenicu od koje nema dalje:

Onoliko si čovjek, onoliko si uman, onoliko si širok, onoliko si SLOBODAN koliko štitiš najslabije
One koji se sami ne mogu braniti.
Kad to pogaziš, uzalud ti sva bijedna filozofija o pravima i herojstvu.
No bez brige, ima ih podosta koji to hoće činiti i koji to čine, komentirala je Nikolina Nakić na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas