Connect with us

Komentar

Nino Raspudić: O znakovlju HOS-a i Zvonimiru Troskotu

Objavljeno

on

Foto: Hina

Izjava Mostovog kandidata za gradonačelnika Zvonimira Troskota o pripadnicima HOS-a izazvala je veliku buru na desnici.

Cijelu situaciju komentirao je i saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić:

Poštovani,
mislim da nakon stotina tekstova koje sam objavio i stotina sati tv nastupa u kojima sam se bavio svim važnim hrvatskim temama moja stajališta ne treba dodatno objašnjavati – sve znakovlje koje su hrvatske postrojbe koristile u Domovinskom ratu, koji je jedini temelj naše države, je neupitno pa tako i grb HOS-a.

Isto tako, valjda sam pedeset puta javno istaknuo kako smo mi antitotalitaristi i da baštinimo iz hrvatske povijesti sve što je vodilo prema demokratskoj, neovisnoj Hrvatskoj, dakle ni Pavelića ni Tita.

Zvonimir Troskot je u inače izvrsnom nastupu u kojem je pretežno govorio o obnovi Zagreba zatečen pitanjem o “incidentu” o kojem u tom trenutku nije znao ništa upotrijebio krive riječi, što je poslije razjasnio i ispričao se.

Pretpostavljam da je na sugestivno pitanje voditelja mislio da su tamo bili i neki transparenti.

Uz izrezanu rečenicu kako ništa tog dana nije veće od Maslenice i kako je Milanović morao ostati, uz krive riječi koje su uslijedile i odgovarajuću medijsku manipulaciju dobili smo pseudoaferu koja se prelomila preko leđa tog neupitno dobronamjernog i domoljubnog čovjeka i bacila u sjenu važna pitanja o kojima je govorio i kojima se predano bavi u gradu Zagrebu, komentirao je Nino Raspudić na facebooku

Troskot – Pogriješio sam, oprostite!

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari