Connect with us

BiH

Ništa se partizanska bagra promijenila nije od 1945. do dana današnjega.

Objavljeno

on

“Moć Sotone, to je prava moć komunizma. Uništiti čast čovjeka, poniziti ljudsku dušu. To je djelo Sotone. Tolikim svećenicima, zapravo svima s kojima sam usmeno ili pismeno došao u kontakt, preporučio sam, da svaki dan mole egzorcizam. Ja ga nikad ne propuštam. To mi je prvo u danu.”

[dropcap]Z[/dropcap]borio je tako blaženi Alojzije Stepinac 27. studenog 1956., kojeg su sotonini sljednici i okupatori domovine nam Hrvatske (zbirno zvani KPOJ, NOB, SUBNOR, CK, etc.) utamničili, mučili, lažno ga osudivši, te uvidjevši kako ga potkupiti ne mogu, naposljetku ubili, otrovavši ga.

Ništa se ta partizanska bagra promijenila nije od 1945. do dana današnjega. Ni po čemu.

I danas su na vlasti, u nadam se, posljednjem naletu mržnje prema svakomu tko Hrvat jest, kao i prema svemu što je Hrvatska baština, sadašnjost, život i budućnost.

Okomljuju se tako, ti nedotupavi, praznoglavi i neškolovani odvjetnici svega što je različito i na tradicionalnu instituciju braka i na hrvatski jezik, uvodeći ponovno srbizme, anglizme, obrušavajući se na pravosuđe i udarajući po katoličkoj Crkvi, ostavljajući za sobom “spaljenu zemlju”.

Odgojeni lažima svojih očeva, njihove su ih odnarođene majke dojile mržnjom naspram Hrvatske. Naravno, slizali su se sa svakim kome je samostalna i suverena država Hrvatska smetnja i “trn u oku”.

Zločine ove veleizdajničke bagre na vlasti mogao bih nabrajati do Sudnjeg dana i ne bi ih sve uspio nabrojati…

Treći su puta te kancerogene, maligne metastaze na vlasti. Hrvatsko se tijelo može i mora spasiti! Kirurzi najbolje znaju kako. Znade to i narod. Jasno i dostojanstveno, pokazali smo im što mislimo o Njima u Koloni sjećanja, na dan pogibije Vukovara. Ostali su tako, osamljeni i zgranuti Istinom.

Unatoč toj neospornoj činjenici, Petokraki bi Ljigavi Lignjun stanovao na Pantovčaku i ne bi on u zatvor poradi veleizdaje i svih mogućih i nemogućih novčanih transakcija prema njegovim računima. On očito misli da smo mi, Hrvati, veće budale i kreteni od njega, te da će ga manjina, koju čini njegova zločinačka partija s prirođenim četnicima, ponovno izabrati.

Da skratim. Kada dođemo na vlast, prvo što ćemo morati izgraditi jest novo Istočno krilo Remetinca, u kojem će biti nelagodno smješteni svi ovi, od Petokrakog Ljigavog Lignjuna, majmunskog Dikobraza, Operetnog Kretenčića, neškolovane četnikuše pušić s bratom, trovremenskog grčića, raznoraznih ostojića, milanke Opančarke, arsenija bauka koji kruži Vladom, lopova nad svim lopovima mirka i slavka linića, četnikuše živke sekulić alias marine lovrić merzel, te svih njihovih pripadajućih šegona, szaba, kao i svih ostataka profesionalnih pupavaca.

Shodno njima, na novoizgrađeno Istočno krilo Remetinca, bit će im zakucana, ne dvojezična, već ćirilićna ploča.

Jer…

“dok je srca, bit će i Kroacije”

 Božidar Alić/dnevno.hr

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari