Connect with us

Politika

NIT’ NEOVISNA, NIT’ SUVERENA

Objavljeno

-

Čestitamo dan kada smo iz jednog totalitarnog režima prešli u drugi, tobože demokratski, a u biti samo nadograđena inačica onog iz kojeg se izašlo. Iz jedne Jugoslavije prešli u njenu lošiju mini kopiju, tvrdi Hrvatska Republikanska Stranka

Današnji dan mogu slaviti i čestitati samo oni koji su modelirali ovu zemlju po mjeri svojih sebičnih interesa, a na račun onih koji su ginuli za ideale i obitelj, a danas su svoju egzistenciju i život dostojan čovjeka prinuđeni tražiti negdje drugdje, jer za njih ovdje nema mjesta.

Tek kada u ovoj državi budu jednaki svi, počevši od svih naroda pa do svakog pojedinca, onda će ona biti uistinu neovisna i naša.

Do tada, draga politička elito svih naroda i narodnosti, koja uništi sve što valja od ove zemlje, čestitajte si međusobno. Iskoristite trenutak, jer neće ni vi još dugo.

Ima nas koji je iskreno volimo i koji se neće dati prevariti, kao što ste naše roditelje prevarili prije 26 godina. Uživajte dok još možete, poručili su iz Hrvatske Republikanske Stranke!

Bosna i Hercegovina danas obilježava 26. godišnjicu od referenduma o nezavisnosti

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari