Connect with us

Reagiranja

‘Niti jedna lažna vijest neće promijeniti Thompsonovo vlasništvo nad terasom’

Objavljeno

on

Na tekst koji je objavljen na portalu Slobodne Dalmacije stigao je odgovor sa službenog profila Marka Perkovića Thompsona.

U odgovoru se tvrdi da novinar Sandi Vidulić laže, kao i da je lažan i naslov pod kojim je tekst objavljen.

“Eto, za potrebe Sandija Vidulića i Slobodne Dalmacije, priopćenja Općinskog suda u Splitu počeli su raditi i nedjeljom

Naravno, Sandi Vidulić se sav sapleo u svoje laži, pa sve do danas u svojim člancima je tvrdio kako Thompson jeste vlasnik terase ali da je nemoralna osoba jer to pokušava ozakoniti.

Dakle, laž je da je bilo koji sud pa tako niti Općinski sud u Splitu potvrdio kako Thompson nije vlasnik svoje terase, kao što je lažan i naslov u Slobodnoj Dalmaciji ‘Susjedi govorili istinu, a sve potvrdio i Općinski sud u Splitu: Marko Perković Thompson nije vlasnik famozne terase na Žnjanu!’.

Jedina istina je kako je Marko Perković u suvlasništvu spomenute čestice 10078/2 od 9551 kvadratni metar s udjelom vlasništva od 339 kvadratnih metara (339/9551), koliko kvadratnih metara i ima terasa.

Niti jedna, pa tako niti lažna vijest Slobodne Dalmacije neće promijeniti Thompsonovo vlasništvo kao što neće promijeniti činjenicu kako ima pravo inzistirati na odgovornosti onih koji su neovlašteno preko skala i preskakanjem ograde ušli u ograđeni dio njegovog doma i isprepadali njegovu djecu”, piše u statusu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR