Connect with us

Kolumne

NITKO TKO JE RAZJEDINJEN NE MOŽE OPSTATI

Objavljeno

on

Gubitak vlasti vrlo teško je prihvatio Milanović. Nema toga što nije probao da se održi na vlasti i tako da nastavi razarati našu Hrvatsku. Bila je to bahata i rastrošna Vlada i nisu imali ljubavi prema domovini ni braniteljima. Pripremali su put i savjetovali našim mladima da krenu u svijet gdje ih čeka „bolja budućnost“. Raseljavali su našu mladost a mladim obiteljima  a gasili želju za novim životom i tako godinama imamo demografsku stagnaciju. Bilo bi pogubno za Hrvatsku da su ostali i dalje na vlasti. Hvala Bogu da nisu. Prevladao je razum Bože Petrova i Karamarka. Potrebno je tim putem i dalje nastaviti jer drugi put zasigurno bi bio poguban za našu Hrvatsku.

 [ad id=”93788″]

Isus nam je rekao: Svako podijeljeno kraljevstvo propada. Grad ili dom ne može opstati ako je iznutra razjedinjeno. Upravo na tom razjedinjenju trenutno rade oni, koji žele rušiti Domoljubnu koaliciju, izmišljajući mnoge afere, podmećući i dovodeći do usijanja, gdje razum na tren stane i gleda samo u jednom smjeru i tako se nesvjesno priklanja  paklenom planu koji nam je Milanović obećao na odlasku. Rekao i sve čini da tako i bude. Razjedinjuje i navodi afere kao da ih u njegovom mandatu nije bilo na pretek. U vrijeme njegova mandata toliko smo se zadužili da je pitanje kako, kada i da li ćemo  iz tog dužničkog ropstva ikako izići. Mogli bi puno nepravilnosti navesti uključujući i afere iz njegove obitelji, predugo bi trajalo da ih navodimo. Zasigurno nema većih malverzacija nego što su učinjene  za vrijeme Milanovićeve Vlade sa predstečajnim nagodbama i  aferama u zdravstvu. Milanović bi se  sada bavio Karamarkom. Zapravo on želi nastaviti tamo gdje je stao, na uništenju i porobljavanju naše Hrvatske, zato sada predlaže glasovanje o povjerenju prema prvom predsjsedniku gospodinu Karamarko. Tko bi njemu dao povjerenje da je to zatražila Domoljubna koalicija dok je on bio na vlasti? Nažalost nije zatražila jer nije  željela pakao iako nam  je svima bilo jasno da je  pakao grade   jer su rušili sve moralne i vjerske vrijednosti i naše branitelje ponižavali i ismijavali jednako kao i našu katoličku crkvu postavljajući Frljića i njemu slične na važna i časna mjesta.

Domoljubna koalicija i Most polako ali sigurno utabanim stazama vode Hrvatsku prema prosperitetu i Milanović to želi pod svaku cijenu prekinuti. Želi isprovocirati i zato sama maše nekakovim dokazima koje navodno prije nije imao. Tko mu vjeruje? U pitanje je njegovo  pojačano jednoumlje koje je naslijeđeno od Titoista i želja da razbiju tu važnu kariku Petrov – Karamarko. Vjerujemo i nadamo se, da će razum prevladati, da će Duh Sveti koji vodi Božu Petrova, katolika i vjernika voditi i da će donijeti razumnu odluku i dati prioritet gospodarskom razvoju jer ako se to ne učini, onda ćemo postati robovi u vlastitoj domovini.

Pravosuđe je omča oko vrata mnogim građanima i treba nastaviti zacrtano jer već se vide promjene, iako je prekratko vrijeme da se vide neki veći rezultati. Most je i osnovan da poveže i da da snagu na političkoj sceni i to čini. Božo Petrov nije se dao uvući u nikakove igre i izabrao je obranu hrvatskih interesa i neka tako bude i dalje. Vjerujemo da će i sada kad se igraju igre oko Karamarka i kad se želi oslabiti Vlada ili kako bi Milanović htio da se sruši vlada, Božo Petrov biti taj, koji će smiriti situaciju a eventualne nepravilnost, vezano za poslove Karamarkove supruge s Inom, staviti u redovnu proceduru kao to zakon i nalaže. Svakako je za razmišljati zašto sada Milanović pokreće pitanje poslova sa Inom kad je sve te informacije znao i za vrijeme svoje Vlade. Lako je zaključiti da je to dio onog paklenoga plana o kojem je u izborno vrijeme govorio. Vjerujemo da će Most na čelu sa Božom Petrovim prepoznati te igre i njene neprocjenjive posljedice ukoliko bi došlo do rušenja Vlade. Računamo da se to neće dogoditi.

Evanđelje po Mateju 12 govori: Tko nije na mojoj strani, zapravo je protiv mene; i svatko tko sa mnom ne skuplja, zapravo rastjeruje. Naša strana je naša Hrvatska a znamo kome je ona slučajna država a kome jedna i jedina domovina. Ne dopuste draga domoljubna koalicijo i Mostu da upadnemo u klopku koju su nam kako oni to znaju pripremili.

Slavica Vučko HAZUD

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari