Connect with us

Hrvatska

NK Široki Brijeg i GNK Dinamo u akciji ‘Pomozimo zajedno’

Published

on

U utorak, 14. siječnja, s početkom u 17 sati, na stadionu Pecara u Širokom Brijegu održat će se međunarodna prijateljska nogometna utakmica između Širokog Brijega i zagrebačkog Dinama.

Cjelokupan prihod od ulaznica namijenjen je za fond Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” i to za nabavu prilagođenog kombi vozila za prijevoz invalida, slabo pokretnih osoba i korisnika koji borave u Zagrebu na liječenju.

Među korisnicima Udruge nalazi se značajan broj osoba s invaliditetom koje zahtijevaju maksimalnu njegu i brigu, što je i razlog pokretanja humanitarne akcije pod nazivom “Pomozimo zajedno!”. Cilj ove akcije, koja traje od početka prosinca, je osigurati dostojan boravak osoba s invaliditetom tijekom liječenja izvan matične domovine. Prilagođenim kombi vozilom Udruga će moći prevesti invalidne i slabo pokretne osobe od kolodvora do smještajnih kapaciteta i bolnica te ostalih medicinskih ustanova, priopćeno je iz Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

[quote]“Pozivamo sve ljude dobre volje i ljubitelje nogometa da dođu podržati ovaj humanitarno-nogometni spektakl te kupnjom ulaznica daju svoj doprinos ovoj akciji. Svi koji nisu u mogućnosti doći, mogu pomoći i pozivima na brojeve humanitarnih telefona – 17000 za područje BiH te 060 9999 za područje RH”, izjavio je predsjednik Udruge Ivan Soldo.[/quote]

[box_info]Cijene ulaznica su: VIP loža – 50 KM, tribina jug (natkrivena) – 7 KM, tribina sjever – 5 KM i tribina istok – 5 KM.[/box_info]

Zbog velikog interesa za ovaj događaja, organizatori preporučuju da se ulaznice kupe u predprodaji i to na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe “Hennessy” Čapljina, Caffe “Brocco” Čitluk, Caffe “Bellami” Grude, Caffe “Calipso” Posušje, Caffe “Skripta” Mostar, Mepas Mall Mostar (info pult), Sendvić bar “kod Tije” Široki Brijeg, Restoran “Plavo-bijeli” Široki Brijeg, Caffe “Central Pub” Široki Brijeg, Caffe “Fokus” Široki Brijeg, Pivnica “Međugorje” te Prodajni centar “Mališić” Tromeđa.

Više informacija o ovoj akciji, radu i aktivnostima Udruge mogu se pronaći na web stranici www.humh.hr i Facebook stranici http://www.facebook.com/FraMladenHrkac

Inače, Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” je u nešto više od godinu dana pomogla više od 500 osoba. Osigurala je 2000 noćenja, više od 2200 obroka te 300 besplatnih autobusnih karata.

Fena

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari