Connect with us

Vijesti

Nova akcija policije! Uhićeno 8 poduzetnika i 2 zaposlenika Grada Zagreba

Objavljeno

on

Uskok i policija u četvrtak su u Zagrebu nastavili s antikorupcijskom akcijom pa je prema neslužbenim informacijama uhićeno 10 osoba, osam poduzetnika i dvoje gradskih zaposlenika.

Tijela kaznenog progona još se nisu službeno oglasila, no prema neslužbenim informacijama uhićeni su gradski službenici koji su primali novac i poduzetnici koji su im plaćali kako bi dobivali poslove od grada.

Index doznaje da je uhićen i Milvoj Kotrla, bivši viši stručni savjetnik Gradski ured za prostorno uređenje i izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. On je sada u mirovini. Također se sumnjiči za primanje mita.

Prema pisanju Indexa, među uhićenima su i poduzetnik Ivan Papić, pomoćnik pročelnika za provedbu komunalnih aktivnosti i održavanje infrastrukture i objekata mjesne samouprave, Darko Barun te arhitektica Sanja Borisavljević. Informacija zasad još nije službeno potvrđena.

Kako je neslužbeno potvrđeno za N1, ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić jutros je ispitan u USKOK-u. Kratko je iznio svoju obranu, odbacivši sve što mu se stavlja na teret, piše N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari