NOVA BUJICA! DR. ZDRAVKO TOMAC: “Pupovac je nagazna mina za Andreja Plenkovića!”

2

Milorad Pupovac nema pravo sastavljati hrvatsku Vladu, a u njoj svakako treba biti i Hasanbegović koji se potvrdio na izborima – rekao je u Bujici ugledni profesor i jedan od ključnih ljudi Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, dr. Zdravko Tomac. Podsjetio je: – Mnogi su već zaboravili kako je Pupovac 90-ih optužio kardinala Kuharića da nasilno prevodi na katoličanstvo tisuće Srba! Dan uoči “Oluje” bio je u Zamunu s Vučićem, Nikolićem, Dodikom i Vulinom koji su najveću hrvatsku pobjedu nazivali “zločinom”, a Knin i druge hrvatske gradove – “srpskima”! I što sad on hoće – u hrvatsku Vladu?!

“Mi smo u Nacionalnom sudištu već moralno osudili Pupovca koji je zajedno s Milanovićem i Ostojićem, sijao kaos Vukovarom i ćirilicom je htio taj grad obilježiti kao “srpski”. Njegovo sudjelovanje u Vladi, ozbiljno bi narušilo ugled novog vodstva HDZ-a i njihovi bi birači time bili iznevjereni,” rezolutan je Tomac i dodaje: “Osudili smo Mesića, Josipovića, Milanovića i Pusićku… Svi su oni izgubili ove izbore, a Pusićka se još pored svega, osramotila u UN-u, gdje je bila uvjerljivo zadnja u utrci za glavnu tajnicu!”

Tomac je u Bujici na Osječkoj televiziji i 9 partnerskih televizija koje prenose popularnu emisiju, objasnio gledateljima tko je bio zloglasni Akeksandar Ranković i zašto Ranku Ostojiću tako sjajno pristaje nadimak “Ostoja Ranković”… Komentirao je Ostojićevu kandidaturu za mjesto čelnog čovjeka SDP-a: “To bi bilo loše za socijal-demokraciju i demokraciju općenito, a dobro za HDZ! SDP nama baš nikakve šanse s takvim podkapacitiranim totalitaristom!”

Neovisni analitičar i politički konzultant Davor Gjenero je u uvodnom dijelu Bujice otkrio da iza Ostojićeve kandidature za predsjednika SDP-a stoji Milanović, a Tomislav Josić iz vukovarskog Stožera, kratko je komentirao: – Kakva stranka, takav kandidat!

Profesor Tomac je pred kraj emisije otvoreno progovorio o svom odnosu s Andrejom Plenkovićem, ali i njegovim ocem Marijom, s kojim je dugogodišnji prijatelj… Što je točno rekao – pogledajte u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=9bI1HL9o8_g

facebook komentari

  • Tyrex Rex

    Gospodinu Tomcu je svaka ko u Njegoša !

  • Maks

    Da su mostovci za Hasanbegovica (bar pola ih je protiv) Pupavac uopce ne bi igrao nikakvu ulogu ne bi ni imali ovu diskusiju.. Ne vjerujem da ce Plenkovic biti tolika budala nego komunjare nam odvracaju paznju napadom na Hasanbegovica a najvaznije im je pravosudje i MUP pa ih Orepic i Sprlje spase od progona. Sva ova pitanja zavise jedino od mosta i Petrova.