Connect with us

Nova ministrica pravosuđa ŽZH bit će Vesna Boban

Objavljeno

-

ŠIROKI BRIJEG – Nova ministrica pravosuđa Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) bit će Vesna Boban, priopćeno je iz ŽO HDZ-a BiH ŽZH.

“Posebno zadovoljstvo čini što nova ministrica pravosuđa, osim što zadovoljava sve preduvjete za imenovanje, dolazi iz obitelji jednog od osnivača HDZ-a BiH i predsjednika Hrvatske Republike Herceg Bosne mr. Mate Bobana”, rekao je jučer, između ostalog, predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke Predrag Kožul, predstavljajući novu ministricu pravosuđa Vesnu Boban, koja bi trebala biti imenovana na sljedećoj sjednici Skupštine ŽZH.

Diplomirana pravnica Vesna Boban predstavljajući se izrazila je zadovoljstvo, ali i veliku obvezu i odgovornost, te zahvalila županijskom odboru HDZ-a BiH na ukazanom povjerenju.

Mjesto ministrice pravosuđa ostalo je upražnjeno nakon što je HDZ 1990 raskinuo koaliciju sa HDZ-om BiH, te je dosadašnja ministrica Borka Lukenda iz HDZ-a 1990 podnijela ostavku.

Proširenoj sjednici županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke nazočio je i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

dnevno.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari