Connect with us

Nove ‘spletke’ priređene Vatrenima!?

Published

on

Ispred svojih soba igrači našli golemu mrtvu iguanu, a onda ugledali ogromnog pitona…

Novinari se ne smiju niti približiti kampu Vatrenih, Tivoli je zabranjena zona. Tako da događaji koji se tamo zbivaju ostaju skriveni. Ipak, nakon svakodnevnih press konferencija koje se održavaju u trening centru, ostajemo nekoliko minuta s ljubimcima nacije koji čekaju prijevoz do Tivolija, pa polako otkrivamo neke detalje njihovog boravka u strogo čuvanom resortu.

Reprezentacija_Osi_669047S1

Vatreni se najviše se boje – zmija! Pisali smo da su se prije nekoliko dana reprezentativci družili s majmunčićima koji su se šetali kampom i uveseljavali društvo iz Hrvatske. Ali majmuni nisu jedini stanovnici koji uz Hrvate šeću kampom. Hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeldispričao nam je jedan događaj koji se dogodio prije dva dana. Ispred soba u kojima spavaju naši dečki nađena je mrtva iguana, gušter koji može dostići dužinu od 1,5 metra i težiti 10 kilograma.

Čuvarima u kampu nije bilo jasno tko je ubio iguanu, ali su na drvetu zamijetili ogromnu zmiju, Schifo misli da se radilo o pitonu. Možda mu se od straha i pričinilo da se radi o ‘king size’ zmijurni, ali vjerujemo mu na riječ. Istina, pitoni žive uglavnom u Africi, Aziji i Australiji, ne baš na obali Brazila, ali isto tako mogu bez problema obitavati u tropskim krajevima. Uglavnom, nesretni piton ili zmija koja mu je slična, nastradao je, lokalni čuvar odjeskao mu je glavu.

Izgleda da je rajski Tivoli jedna vrsta zoološkog vrta u kojem živi mnogo vrsta životinja, od majmuna, preko raznih vrsta ptica, do guštera i XXL zmija. Smije seŠifo i kaže da kad iz sobe odlazi na dnevne obroke gleda stalno uvis, u krošnje drveća kako mu neka životinjska vrsta ne bi skočila za vrat.

Vatreni su smješteni u dvokrevetnim sobama, ali ima i tri samca. To suPletikosa, Srna i Olić. Hrvatski vratar uvijek voli biti sam u sobi, Srna je cimer sKranjčarom, ali s obzirom da je otpao zbog ozljede, ostao je sam. Olić je pak pukim slučajem završio kao samac, respektiraju se njegove godine. Od zanimljvosti ‘po sobama’, skupa su Vida i Kovačić, Perišić i Rebić, Eduardo i Vukojević, Schildenfeld i Pranjić, Brozović i Sammir, Ćorluka i Modrić, Mandžukić i Jelavić…

Zabava u kampu u slobodnom vremenu je ograničena na blijar, stolni tenis, pikado i play station. Znate li tko je apsolutni pobjednik u zabavnim igrama? Dinamovac Marcelo Brozović! U stolnom tenisu je nepobjediv. Razlog? Kod kuće ima stol za ping-pong od malena. Nepobjediv je i u pikadu! I tu ima razlog. Kao dječak trenirao je pikado u jednom klubu u Sesvetama. Sjajno mu ide i bilijar, tu je također među reprezentativnom elitom…

JL

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari