Connect with us

Kronika

novi singl Zostera “Gavrilo”

Objavljeno

-

Pjesma Gavrilo prvi je singl sa Zosterovog novog albuma Srce uzavrelo. Autor glazbe i teksta i ove kao i ostalih pjesama na četvrtom albumu mostarskog benda, je frontmen Zostera Mario Knezović.

“Vrlo sam zadovoljan albumom i činjenicom da smo za ukupno 11 radnih dana završili sve, od snimanja do masteringa, a pjesmom Gavrilo najavljujemo novi album kojim će publika, nadamo se, biti zadovoljna jednako kao i članovi Zostera”, kaže Knezović i dodaje kako su se na ovom albumu, Zosteru kojeg čine još i gitarist Atilla Aksoj i bubnjar Goran Rebac, kao stalni članovi benda pridružili klavijaturista Adis Sirbubalo i basist Nikola Galić.

Album je sniman u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miksan i masteriziran u Studiju Bauer u Ludwigsburgu, bit će objavljen u Sonyju u Salzburgu, dok je produkciju radio Edin Zubčević za izdavačku kuću Gramofon iz Sarajeva.

Podsjećčamo, portal Bljesak.info posjetio je Zoster tijekom snimanja u Pavarottiju te nam je tom prilikom Knezović rekao da svaki album nosi svoju priču, pa tako i ovaj koji će se po ”rokerskijem” ugođaju razlikovati od ranijih.

”Nema tu puno mistike. Ovo je novo druženje s novim pjesmama”, rekao nam je tada Knezović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari