Connect with us

Magazin

O stvarima koje ste mogli čuti u ovoj Budnici nitko ne smije šutjeti

Objavljeno

-

Ivan Kozlica je u večerašnjoj Budnici zorno pokazao razloge zbog kojih hrvatski narod u Hrvatskoj i BiH, te hrvatske politike u obje zemlje moraju računati s mogućnošću da muslimansko-bošnjačke laži o udjelu Bošnjaka u obrani Republike Hrvatske, te o odnosima u BiH od rata do danas lako mogu završiti kao neki novi Jasenovac nad hrvatskim narodom. Od laži i pogotovo toleriranja laži svako zlo počinje.

Izvrsnim komparacijama i podatcima o manipulacijama žrtvama kroz cijelo 20. stoljeće, od golemih žrtva hrvatskog naroda u Prvom svjetskom ratu, preko totalnih manipulacija i krivotvorina iz Drugog svjetskog rata, do eskalacije srpskih i pogotovo bošnjačkih laži iz obrambenog rata hrvatskog naroda u BiH i Hrvatskoj, s pozivom na neupitne izvore iz hrvatskih i neprijateljskih arhiva, Kozlica je snažno upozorio hrvatsku javnost i politike što možemo očekivati ne budemo li imali snažan i racionalan odgovor.

U emisiji će javnost moći vidjeti zabrinjavajuće eksplicitne, a ipak izborom ublažene, borbene poruke bošnjačko-muslimanskih teoloških i propagandističko-političkih militanata, koje nikada nije i neće emitirati skupina nesretnih lažnih medijskih zaštitnika hrvatskog naroda, koji godinama šute o nevjerojatnom neprijateljstvu koje se širi bošnjačko-muslimanskim medijskim i političkim prostorom, koje je Marko Ljubić u cIjelosti obećao javno ponuditi portalima Kamenjar.com i Maxportalu, kako bi Hrvati mogli vidjeti s kakvim tipom ugroze smo danas suočeni i o čemu šute lažni domoljubi, koji od Pupovca i poraženih četnika rade mit, prozivajući izdajnicima političare u Zagrebu i Mostaru, koji se nastoje suprotstaviti toj bošnjačkoj i opasno islamističkoj kampanji za rat a ne za građansku BiH ili mir.

Čut ćete izraze kao “nevjerničko uho”, “gazija i šehid” (za one koji ne znaju, gazija je izraz za pobjednika u svetom ratu, šehid je izraz za poginulog na Alahovom putu), čut ćete da su Hrvati ” čopor”, ” križari”, čut ćete sagu o ” dušmanima”, zatim o ” kmetovima” koji su služili “begovima” i kojima ništa ne pripada.

Ako razgovor s Ivanom Kozlicom ne osvijesti svakog Hrvata, i ako i dalje dio javnosti nastavi kao u čoporu slijepo nasjedati na propagandističke poruke “turbohrvatina” i lažnih desničarskih trubadura, bez promišljanja i pitanja, jako se trebamo kao narod zabrinuti. O stvarima koje ste mogli čuti u ovoj Budnici nitko ne smije šutjeti, a onaj tko zna, nema razloga za strah, ima za razum i oprez.

Ovo je odlučujući trenutak za Bosnu i Hercegovinu -dr. Šefik Kurdić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari