Pratite nas

Lifestyle

Obline ili vitkost?

Objavljeno

na

Da li je bolje da ljulja ili da žulja?

Većina seks simbola proteklog stoljeća bile su žene s izraženim oblinama, dok je danas situacija znatno drugačija. Sve se više glorificiraju izrazito vitke žene koje su sve češće pretjerano mršave. I dok mi žene vjerujemo kako (gotovo) nikad ne možemo biti premršave.

Muškarci vole ženske stražnjice i smatraju ih neodoljivim, posebno dok se elegantno njišu u hodu. Ako ste ponosna vlasnica naglašene stražnjice, iskoristite je kao svoj glavni adut.

2. Bujno poprsjebuc1_704418S1
Kada je riječ o bujnim grudima tu doista nema greške. Još uvijek nije objašnjeno što je to muškarcima toliko privlačno kod velikih grudi.Je li to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuje hranu dojenčadi, toplo mjesto za drijemanje i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu te ih dovodi do ludila?

Iskoristite svoj vrhunski adut za koji bi neke žene žene dale nekoliko mjesečnih plaća.

3. Sitne džepne Venere

Žene sitne tjelesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost, a to je da se mogu zabavljati s muškarcima različitih visina.

Muškarci ih opisuju kao prelijepe i seksi,U čemu je trik? Takvi muškarci vole da njihove partnerice izgledaju mladenački, ali i krhko kako bi ih mogli zaštititi i brinuti se o njima.

Kažu kako najvrjednije stvari dolaze u malim dozama pa ako spadate u ovu skupinu iskoristite svoj šarm i oborite ih s nogu.citykampanja08

4. Vitke i visoke manekenke
Visoke, mršave i lijepe žene često se žale kako ne mogu naći dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali i s razlogom.

Takozvani ‘supermodeli’ malih grudi i blagih oblina se trenutno zauzimaju najvišu poziciju na ljestvici žena s kojima bi muškarci htjeli provoditi vrijeme.
5. Bujne i raskošne žene Yena_1

Imate li velike grudi, široke bokove i stražnjicu za ponos, znači da imate sve što pali maštu većine muškaraca i prava ste sretnica. Svi atributi na jednom mjestu pun su pogodakNe sramite se svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posjedujete. Samo budite umjereni jer ako pokažete sve, neće ostati ništa za maštanja i žudnju.

6. Vitke sportašice
Djevojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi, ali i čvrstu stražnjicu te opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im i tjeraju strah u kosti.

Žene ovog tipa zrače energijom i snagom, ali i elegancijom što također može biti pravo seksualno oružje.

Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko tijelo,

No bez obzira u koju skupinu spadate važno je naučiti voljeti svoje tijelo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ako se ponašate kao da ste najseksepilnija žena u prostoriji, vjerujte muškarci će to i primijetiti.

5953

 

 

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Ornela Vištica: Ja sam ponosna Hercegovka

Objavljeno

na

Objavio

Glumica Ornela Vištica, članica ansambla satiričkog kazališta Kerempuh, inače rođena u Mostaru, oglasila se na Facebooku prije nekoliko dana o poprilično zanimljivoj temi.

Ornela Vištica je odlučila sa svima podijeliti zanimljiv osvrt o suvremenoj Hercegovki koji kola drušvenim mrežama već nekoliko dana.

‘Ovo mi je danas rodica poslala pa odlučih podjeliti, ne znam tko potpisuje tekst ali ima istine: Na njenom licu vidiš sve. Ne zna ti ona kriti osjećaje, niti želi. Kada je sretna, prepoznaje se ona po najglasnijem smijehu, kad je ljuta, reći će ti sve u facu.. Nema ti kod nje pretvaranja.

Ona ti jako voli voljeti, i kada zaslužiš tu ljubav, onda si najvoljeniji na svijetu.. Hercegovku ćeš prepoznati po njenom elegantnom hodu i ponosu, po karakteru.. Lažu vas kada kažu da se deremo i svađamo. Nismo, tipična Hercegovka nije svađalica s brda. Sve ono s filmova i serija, vam je laž.. Najveće dame svijeta vidjela sam ovdje. Žene koje uzdignute glave koračaju kroz život, usprkos svim problemima svijeta. Ona je borac, žena majka kraljica.

Za svoju obitelj će uraditi sve, i ništa joj nije teško.. Voli i prihvaća sve kulture svijeta. To je žena koju u istom danu možeš vidjeti u trenirci s djecom i u svečanoj haljini na najvažnijem događaju u gradu. Hercegovka je žena koja će i u 70-toj godini razmišljati o tome jesu joj djeca i unučad gladni, i dat će im zadnji komad kruha.

Ponosna Hercegovka

Samo da su oni dobro! Hercegovka će te uvijek saslušati i dati zagrljaj, ona ti je najbolji prijatelj svijeta.. Hercegovku ćeš prepoznati po damskim manirima i knjigama na polici, iako se nikada neće hvaliti.. .Uvijek miriše na ljubav, majčin zagrljaj, prijateljstvu i buru dok kuha rastiku i peče kruh..

Njena djeca su odgojana sa puno ljubavi, a kuća miriše na dječju sreću.Tipična Hercegovka je netko, tko je puno toga prošao kroz život, a svejedno raširenih ruku čeka sutra. Možda je ponekad oprezna, no kada te prihvati, onda imaš njeno srce do kraja zivota. Ne voli ti ona laži i licemjerne ljude, odmakne se samo jedno jutro od takvih, bez ružnih rijeci i mržnje.

Sve drugo što čujes je lažan marketinški trik ili si baš upoznao crne ovce, a i njih mora biti. Ps najmanje jedan muški član obitelji se zove Ivan/ Ante a sve češće ima barem jednu prijateljicu koja je Make up artist.’

Ja sam ponosna Hercegovka – zaključila je glumica na kraju

facebook komentari

Nastavi čitati

Lifestyle

Zabrana pušenja u zatvorenim prostorijama, radnim mjestima, javnom prijevozu…

Objavljeno

na

Objavio

Federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić izjavio je danas da će novi zakon o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje u Federaciji BiH do kraja godine biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja.

Zakon je u formi prednacrta trenutno upućen županijama, a predviđa potpunu zabranu pušenja u svim zatvorenim prostorijama, radnim mjestima, javnom prijevozu, skupovima, te u automobilima ako se u njima nalazi osoba mlađa od 18 godina – istaknuo je Mandić, javlja Fena.

S druge strane, pušenje će biti dozvoljeno u privatnim i otvorenim prostorima.

Zakonom se propisuje ograničena prodaja duhana i duhanskih proizvoda u smislu da je zabranjena prodaja maloljetnim osobama na udaljenosti manjoj od 100 metara od obrazovnih ustanova, kao i zabrana isticanja duhanskih proizvoda na vidnim mjestima i prodaja duhanskih proizvoda koji sadrže okuse, mirise, vitamine, kofein, boju i druge aditive.

Novost je da zakon obuhvaća duhanske i druge proizvode za pušenje poput nargile i elektronske cigarete. Svaka ograničenja koje se uvode za duhanske prerađevine odnose se i na ove proizvode – naglasio je Mandić.

U pogledu definiranja pakiranja i grafičkih upozorenja na duhanskim proizvodima uvodi se zabrana termina „light” i „superlight” , a zabranjuje se i sponzoriranje aktivnosti duhanske industrije.

Zakon je potreban da bi se uskladilo zakonodavstvo FBiH s Okvirnom konvencijom o kontroli duhana Svjetske zdravstvene organizacije i propisima Europske unije.

Da bi se ubrzala implementacija ratificirane Konvencije švicarska vlada sa Svjetskom bankom osigurala je podršku zdravstvenim autoritetima u zemlji – potvrdila je direktorica za suradnju u Veleposlanstvu Švicarske u BiH Barbara Datwyler Scheuer.

U navedenom cilju resorno ministarstvo je potpisalo Memorandum o suradnji i razumijevanju s Udruženjem „Progresivni Razvoj Organizacija i Individua” (PROI), čiji predstavnici sudjeluju u radu ekspertne radne grupe za izradu novog zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje u Federaciji BiH.

Ovo je samo prvi korak, jer će do prave promjene doći kad se dogodi promjena u stavovima ponašanja građana FBiH – istaknula je predstavnica NVO sektora Uliana Bakh.

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo FBiH Davor Pehar očekuje da se strogim provođenjem zakona smanji broj pušača kojih ima 44 posto u Federaciji. Od tog broja 52 posto su muškarci i 37 posto žena, dok je 12,7 posto djece u školama, koja sebe ubrajaju u pušače.

Po ugledu na zemlje u EU, zakonom želimo ograničiti prostor za pušenje na način da se ne ugrožava zdravlje nepušača, te u ugostiteljskim objektima želimo uvesti zaštitu korisnika tih usluga – poručila je federalna koordinatorica za borbu protiv pušenja Aida Ramić.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari