Connect with us

Lifestyle

Obline ili vitkost?

Objavljeno

on

Da li je bolje da ljulja ili da žulja?

Većina seks simbola proteklog stoljeća bile su žene s izraženim oblinama, dok je danas situacija znatno drugačija. Sve se više glorificiraju izrazito vitke žene koje su sve češće pretjerano mršave. I dok mi žene vjerujemo kako (gotovo) nikad ne možemo biti premršave.

Muškarci vole ženske stražnjice i smatraju ih neodoljivim, posebno dok se elegantno njišu u hodu. Ako ste ponosna vlasnica naglašene stražnjice, iskoristite je kao svoj glavni adut.

2. Bujno poprsjebuc1_704418S1
Kada je riječ o bujnim grudima tu doista nema greške. Još uvijek nije objašnjeno što je to muškarcima toliko privlačno kod velikih grudi.Je li to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuje hranu dojenčadi, toplo mjesto za drijemanje i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu te ih dovodi do ludila?

Iskoristite svoj vrhunski adut za koji bi neke žene žene dale nekoliko mjesečnih plaća.

3. Sitne džepne Venere

Žene sitne tjelesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost, a to je da se mogu zabavljati s muškarcima različitih visina.

Muškarci ih opisuju kao prelijepe i seksi,U čemu je trik? Takvi muškarci vole da njihove partnerice izgledaju mladenački, ali i krhko kako bi ih mogli zaštititi i brinuti se o njima.

Kažu kako najvrjednije stvari dolaze u malim dozama pa ako spadate u ovu skupinu iskoristite svoj šarm i oborite ih s nogu.citykampanja08

4. Vitke i visoke manekenke
Visoke, mršave i lijepe žene često se žale kako ne mogu naći dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali i s razlogom.

Takozvani ‘supermodeli’ malih grudi i blagih oblina se trenutno zauzimaju najvišu poziciju na ljestvici žena s kojima bi muškarci htjeli provoditi vrijeme.
5. Bujne i raskošne žene Yena_1

Imate li velike grudi, široke bokove i stražnjicu za ponos, znači da imate sve što pali maštu većine muškaraca i prava ste sretnica. Svi atributi na jednom mjestu pun su pogodakNe sramite se svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posjedujete. Samo budite umjereni jer ako pokažete sve, neće ostati ništa za maštanja i žudnju.

6. Vitke sportašice
Djevojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi, ali i čvrstu stražnjicu te opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im i tjeraju strah u kosti.

Žene ovog tipa zrače energijom i snagom, ali i elegancijom što također može biti pravo seksualno oružje.

Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko tijelo,

No bez obzira u koju skupinu spadate važno je naučiti voljeti svoje tijelo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ako se ponašate kao da ste najseksepilnija žena u prostoriji, vjerujte muškarci će to i primijetiti.

5953

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari