Connect with us

Komentar

Obrad Kosovac: Pupovac je iz dana u dan bezobrazniji i bezobrazniji. Očekuje potporu iz Srbije

Objavljeno

on

U gostovanju u Dnevniku Nove TV predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac potvrdio je da nikako ne dolazi ‘’na zelenu granu’’ s voditeljima.

[ad id=”68099″]

U utorak navečer u Dnevniku Nove TV tema rasprave bila je izmjena vukovarskog statuta i ukidanja dvojezičnih, ćirilićnih ploča.

Voditeljici Knežić očito je ostao gorak okus još od prošlog razgovora kad je Pupovac dao malo konkretnih odgovora na pitanja i pokušavao sam moderirati tijek razgovora. Pupovac je naglasio kako s ”naše strane”, povodom događanja u Vukovaru žestoka retorika sigurno neće uslijediti.

Gostovanje u Dnevniku predsjednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca komentirao je za direktno.hr Ivan Obrad Kosovac, umirovljeni dugogodišnji urednik informativnog programa HRT-a, rekavši da je normalno prekinuti bezobraznog sugovornika.

“Ja sam dugogodišnji urednik informativnog programa, i normalno je da ako imate bezobraznog sugovornika, gosta koji ne odgovara na vaša pitanja nego postavlja protupitanja, da ga prekinete jer je potrošio svoje vrijeme u Dnevniku”, rekao je Obrad Kosovac.

Komentirao je i izmjenu vukovarskog statuta i ukidanja dvojezičnih, ćirilićnih ploča istaknuvši da bi bilo najbolje u Vukovaru provesti novi popis stanovništva bez velikih najava.

“Pupovac je iz dana u dan bezobrazniji i bezobrazniji. Očekuje potporu iz Srbije. Vidi se i po reakcijama srpskih dužnosnika, sada na odluke vukovarske skupštine, da možemo očekivati još neka iznenađenja u budućnosti, u listu Novosti i listovima vjerskih i političkih dužnosnika srpske manjine u Hrvatskoj. Što se mene tiče, mislim da bi bilo najbolje u Vukovaru odmah provesti novi popis stanovništva bez velikih najava da se vidi koliko stvarno ima srpske populacije u tom nama svetom gradu – mučeniku”, zaključio je Ivan Obrad Kosovac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari