Connect with us

Komentar

Od izjave da je Hrvatska ‘slučajna država’ do ‘karijesa’ i Janafa nakupio je cio niz bisera

Objavljeno

-

Narod bi rekao – Zoran bi Milanović svakom loncu htio biti poklopac. Ali zna se dogoditi da je poklopac premalen, pa u lonac upadne, ili prevelik, pa se lonac “buni”.

Tako o aferi Janaf reče: “Ako je zaista policija pratila nekoga tko nosi dva milijuna ili 200 tisuća kuna nekome da mu da mito, onda hapsiš istog trena… Koga su čekali uhvatiti, američkog predsjednika?”

I mnogo neukiji znaju da policija često čeka s uhićenjem kako bi otkrila još neke nepodopštine i još neke sudionike kriminala, a prebrzim uhićenjem može sumnjivcima dati vremena da se prikriju i tako samu sebe omesti, uhvatiti ih pet umjesto petnaest.

U Milanovićevu bi se stilu moglo reći – o tome da će se kandidirati za predsjednika mediji su pisali puno prije nego je on to sam najavio, što je čekao, dvoumio se da li da se natječe za hrvatski Pantovčak ili američku Bijelu kuću?

Od izjave da je Hrvatska država slučajna do usporedbe karijesa i korone i komentara o uhićenju u aferi Janaf nakupio se cio niz bisera, dovoljno za ogrlicu, komentirao je Milan Ivkošić/vecernji.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari