Connect with us

Komentar

Od jadne, nemoćne i nesposobne oporbe nije se drugo moglo ni očekivati

Objavljeno

on

isječak/HRT

Neviđena hajka na Alemku Markotić, mediji, celebrity doktori i nesposobni političari udružili se sa zajedničkim ciljem

U Hrvatskoj nema medija koji se na ovaj ili onaj način nije uključio u ‘linč’ Alemke Markotić.

Teško je naći što im kod doktorice i znanstvenice Markotić ne odgovara, od toga da je bila na misi za Stepinčevo, tamo držala govor ili se njena majka s nekoliko teških komorbiditeta, uključujući nedavnu po život opasnu operaciju s 85 godina , gle čuda cijepila kako kažu preko reda protiv korone. Njen jedini grijeh je taj što je majka Alemke Markotić i što živi s njom , a nije u Domu jer da je u Domu cijepila bi se , a da nitko ne bi znao.

U svojim histeričnim, na rubu bijesa izgovorenim optužbama nitko ne spominje njenu rečenicu da je među prisutnim novinarima bar jedan koji se cijepio , gle čuda preko reda i da su se po svoj prilici cijepili deseci novinara i urednika hrvatskih mainstream medija. Ne smeta im što je po hrvatskim zakonima zabranjeno iznositi imena i dijagnoze bolesnih osoba, pa i onih koji su se cijepili.

Očito da u Hrvatskoj nitko ne drži do GDPR-a , ponajviše oni koji se toga moraju pridržavati- političari. Nije njima Alemka meta, njima je meta skupljanje političkih poena pred lokalne izbore i mogućnost da se pojave u medijima , a na medije i pogotovo TV kamere lijepe se kao muha na …….

Od jadne, nemoćne, politički nepismene i nesposobne trivijalne oporbe nije se drugo moglo ni očekivati, isto kao i od kvazi političkih analitičara koji to jedino u Hrvatskoj mogu biti jer bi im u drugim postkomunističkim zemljama to bilo zabranjeno.

U medijima su glavne zvijezde postale Janafove odvjetnice, stručnjaci za WC četke od 30 eura, obložene zlatnim rubom, propali odvjetnici koji pokušavaju izgraditi karijeru političara u strankama koje su na putu nestanka ili novinari koji se nisu uspjeli zaposliti u Irskoj i Njemačkoj kao perači suđa ili konobari u barovima i restoranima, pogotovo oni rade na tzv televizijama i nisu u stanju govoriti hrvatskim jezikom, oni kod kojih se stvari još uvijek ne događaju ili ne daj Bože zbivaju i koji idu na dešavaje nikada na događaje.

Ako postoji svijetla točka Nacionalnog stožera onda je to Alemka Markotić, poštena, korektna, obrazovana, stručna, socijalna, s ogromnom dozom empatije i nema Hrvata kojem je stalo do ove države koji neće stati u zaštitu doktorice Markotić.

Vlada: Nema razloga da Alemka Markotić ode

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari