Pratite nas

Reagiranja

Od kada se zna za ovaj današnji ‘igrokaz’ u Jasenovcu?

Objavljeno

na

Skinuta ploča za poginule branitelje HOS-a stigla je u Novsku. Postavlja se na mjestu Trokut.

Postavlja se pitanje, ako je ovo postolje već otprije pripremljeno – betonirano, od kada se zna za ovaj današnji igrokaz u Jasenovcu, pitao je Dario Knežić na facebooku, dodavši kako je u 14 sati dogovorena komemoracija?!?!  Sve točno dogovoreno!! Zaključio je Knežić.

Krešimir Cestar se također osvrnuo na premještanje ploče:

Skinuta Spomen ploća poginulim pripadnicima HOS-a iz Jasenovca postavlja se u Novskoj.
Iz slika je vidljivo da je postolje za istu izbetonirano prije izvjesnog vremena što upučuje na zaključak da su “iskusni pregovaraći” sve dogovorili davno prije, jer se betonsko postolje ne može samo tako izbetonirati i osušiti za postavljanje.  Cijelo vrijeme su nam bacali pijesak u oči i lagali nas.

Najtragičnija činjenica od svega toga je ta što nije upriličeno svečano postavljanje ploče, nego onako, po domaći rečeno “ko da je ukradeno”, a po meni i je. Skandalozno od svih sudionika ove podmukle rabote.  Sramite se!!!! napisao je Cestar.

facebook komentari

Reagiranja

Elizabeta Gojan u polupismenom komentaru branitelje nazvala “Ruljom”

Objavljeno

na

Objavio

U očekivanju nedjelje – “DAMIN” GAMBIT

Elizabeta Gojan je u polupismenom komentaru na Facebook zidu svoje kolegice Maje Sever napisala kako se Hrvatska radiotelevizija “povlađujući rulji odrekla svog čovjeka” jer se HRT javnim priopćenjem ogradila od stajališta Aleksandra Stankovića o “građanskom ratu u Hrvatskoj”:

“Samo ću napisati da tako to krene…odreknu se priopćenjem povlađujući rulji, oni koji trebaju stati, pod svaku cijenu, uz svog čovjeka…prošla to…zanimljivo, ne rješavaju to, po uzoru na premijera, kao unutarnju stvar…nego trkom u javnost, bauljajući po Ustavu floskulama… “ 

Nije mi sasvim jasno je li ona to “ruljom” nazvala nas gledatelje i pretplatnike Hrvatske radiotelevizije, ili samo hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i njihove udruge jer su javno izrazili svoje ogorčenje informativnim razgovorom Aleksandra Stankovića Nedjeljom u dva sa hrvatskim braniteljem Predragom Peđom Mišićem.

Naime samodopadno agresivni Stanković, uz stavljanje soli na ranu svog ‘nesretnog’ gosta kojemu se rođeni brat borio na strani agresorske JNA, a majka je otišla u Beograd), samo što ga nije vezao za radijator i čupao mu nokte ne bi li ga prisilio da prizna da je u Hrvatskoj zapravo bio “građanski rat”, komentirao je Mario Profaca.

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

PETERNEL: Mnogi se ne usude reći, ali emisiju NU2 treba ukinuti

Objavljeno

na

Objavio

Prekrasno je što brojni zabrinuti izražavaju podršku Stankoviću iako se može primijetiti da kod nekih drugih slučajeva nisu bili toliko pravdoljubivi zagovornici slobode govora.

Pitanje koje se nameće je u čemu je problem čak i ako se emisija ukine?

Zar je Nu2 doživotna emisija na koju Stanković ima ljudsko pravo?

Nije problem sto je Aco rekao nešto sto se nekome ne sviđa, to ne smije biti problem, već što mu se emisija potrošila i što permanentno govori gluposti koje se većini uljuđenih ne sviđaju – loš je, šablonski subverzivan, nepripremljen, nameće stavove, izlizala se forma. privatizira termin te selektivno prijateljsko-ideološki promovira izdavače, knjige, autore, firme, a omalovažava neistomišljenike.

Jednostavno je zreo za hlađenje i novi novinarski zadatak.

Mnogi se to iz nekog razloga ne usude reći, ali ja otvoreno kažem da tu emisiju treba ukinuti. Trebalo je još prije tri godine otkad kvalitetom ne zadovoljava standarde, napisao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel.

Udruge veterana zagrebačkih branitelja Vukovara: Šteta koju je Stanković nanio je nemjerljiva

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari