Connect with us

Politika

Odgovor iz HDZ-a Osječko – baranjske županije na novinske članke: JAČI SMO NEGO IKAD

Objavljeno

on

Ovih dana HDZ Osječko-baranjske županije mora se očitovati na anonimna pisma, svjedoci smo naručenih tekstova u novinama, te različitih drugih pokušaja uvođenja nervoze među članove i simpatizere.

Prava je istina da pobune nema, a na sastancima Županijskog odbora HDZ OBŽ nije bilo ni povišenih glasova! Otvoreno se i transparentno o svemu razgovaralo, a popis kandidata za listu IV. Izborne jedinice jednoglasno je izglasan prije slanja u središnjicu.

Poznato je kako je HDZ u OBŽ bio opterećen brojnim problemima, no u protekle dvije godine stranka je konsolidirana, stranačka arhitektura je složena i pod vodstvom Ivan Anušić, kao i Vlatko Kopić u gradu Osijeku, stranka je na svim izborima ostvarila pobjedu.

Smjena generacija prirodna je pojava, svjedočimo joj i u stranačkim organizacijama drugih županija, no u stožernoj hrvatskoj stranci za sve članove ima mjesta.

Za listu kandidata za Hrvatski sabor iz OBŽ predložena je kombinacija iskusnih, obrazovanih, dokazano uspješnih i mladih osoba, koje će sigurno ostvariti još bolje izborne rezultate nego na prošlim parlamentarnim izborima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR