Connect with us

Herceg Bosna

Odlična zabava i vrijedne nagrade na 11. West Herzegowina Festu

Objavljeno

-

Jack Daniel’s je i ovog puta iskoristio priliku i predstavio se sa novim pićem na bh. tržištu – Jack Colom, te dao priliku posjetiteljima da uživaju u kombinaciji odličnog whiskeya i Cole. SUBOTA, 03. AUGUST / KOLOVOZ 2013:  U Širokom Brijegu od 1. do 3. augusta / kolovoza održava se 11. West Herzegowina Fest, najposjećeniji festival urbane kulture na tim prostorima. Festival je u četvrtak, 1. augusta, otvoren nastupom novosadskog benda S.A.R.S., dok su sinoć nastupile legendarne Majke. Mnogobrojna publika se fantastično provela oba dana i ponovno dokazala kako, na sreću, urbana kultura i dalje živi među mladima! Festival će večeras zatvoriti odlični sarajevski bend Letu štuke.

Na festivalu su upriličene projekcije izvrsnih filmova, kao i originalne priče mladih autora, a obzirom na fantastičnu atmosferu na festivalu, Jack Daniel’s je i ovog puta iskoristio priliku i predstavio se sa novim pićem na bh. tržištu – Jack Colom, te dao priliku posjetiteljima da uživaju u kombinaciji odličnog whiskeya i Cole upakiranoj u limenku prepoznatljivog Jack dizajna!

U raznovrsnom muzičkom programu, pored već spomenutih zvijezda, nastupili su i mladi bendovi iz BiH: Brainswitch iz Mostara, Anarhiv iz Čapljine, XD iz Širokog Brijega, Javni nered iz Bihaća…. Ti mladi bendovi dobili su priliku da se, osim za pobjedu na festivalu, bore i za brendiranu Jack Daniel’s gitaru koju će večeras osvojiti bend koji u žestokoj konkurenciji osvoji nagradu kao najbolji! Posjetitelje je posebno oduševila 6-metarska boca Jack Daniel’sa na ulazu u sami festivalski prostor, te su mnogi iskoristili priliku i fotografirali se s omiljenom im bocom legendarnog američkog whiskeya s tradicijom od 146 godina, a Jack Daniel’s  je dokazao kako uvijek podupire urbane mladenačke inicijative!

Kamenjar.info

galerija slika:

DSC_0045 DSC_0049 DSC_0065 DSC_0079 DSC_0084 DSC_0149 DSC_0167 DSC_0175 DSC_0202 DSC_0205 DSC_0210

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari