Connect with us

Događaji

Odmah nakon službenog imenovanja Tomo Medved se uputio u Savsku 66

Objavljeno

on

Odmah nakon službenog imenovanja ministrom branitelja, Tomo Medved se uputio u Savsku 66, pozdravio prosvjednike i zapalio svijeću za pokojnu Nevenku Topalušić.

[ad id=”93788″]

Iako branitelji koji već više od 500 dana borave u šatoru dobro poznaju novog ministra koji je i sam davao potporu prosvjedu, on je dočekan s oduševljenjem i odobravanjem, piše dnevno.hr

“Upoznat sam sa svim zahtjevima koje su hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskog rata iskazivali proteklih 500 dana. Učinit ću sve da prijedlozi koji budu rađeni u Ministarstvu hrvatskih branitelja budu razmotreni, ali uvažavajući partnerski odnos s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata u predlaganju rješenja da ćemo naći najbolji model skrbi o ovoj populaciji, odnosno da će ministarstvo branitelja odgovoriti na izazov koji se pred njih stavlja”, kazao je Medved nakon iskazivanja povjerenja zastupnika.

Na upit da su branitelji imali brojne i visoke zahtjeve te da čak traže i ustavnu zaštitu svojih prava te slaže li se i on s time, Medved je kazao da će to predložiti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari