Održana sedma utrka bebe

0

Sedma “Utrka beba”, u organizaciji radija Studio 88, a pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Violeta d.o.o. održana je danas u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu.

Oko 170 mališana natjecalo se, u dobro poznatim kategorijama, puzanju i trčanju. Roditelji, starija braća i sestre te ostala rodbina i prijatelji došli su u velikom broju kako bi podržali svoje natjecatelje.

Za motivaciju natjecatelja, zabavu i šale pobrinuo se voditelj programa Zoran Laketa koji je odavno osvojio simpatije naših mališana, a za fair play zaslužan je sudac Amir Behram-Ćiro.

U puzanju su se natjecale bebe u dobi od 10 do 18 mjeseci. Prvo mjesto u ovoj kategoriji osvojio je Karlo Pezelj, drugo mjesto David Adrian Knezović, treće mjesto pripalo je Niki Grabovcu, dok je četvrto mjesto sa utješnom nagradom pripalo Nikol Jovanović.

Kategorija trčanje/hodanje rezervirana je za bebe od 18 do 30 mjeseci. Pobjednica sedme Utrke beba je Nika Anić, drugo mjesto pripalo je Hamzi Selimotiću, treće Petri Pezelj, a četvrto mjesto i utješnu nagradu odnio je Filip Papak.

“Kao svake godine do sada, i ove godine napominjemo da, na sramotu političara, u našoj Županiji nema Zakona o zaštiti obitelji sa djecom, pa ovom prilikom insistiramo da ovaj Zakon konačno i usvoje. Obitelji s djecom postaju ugrožena vrsta, a na njima, zapravo, leži budućnost ove zemlje. Utrkom beba želimo skrenuti pažnju na taj problem i način rješavanja istog”, izjavila je Amna Popovac, direktorica radija Studio 88 osvrćući se na primarni cilj ove manifestacije.

“Svim natjecateljima i njihovim roditeljima zahvaljujem na učešću, a pobjednicima iskrene čestitke. Naravno, vidimo se i sljedeće godine, u nadi da će do tada napomenuti Zakon biti usvojen”, dodala je Popovac.

Generalni pokrovitelj Violeta d.o.o osigurao je svim natjecateljima skromne poklone, a pobjednicima vrijedne nagrade.

pogled.ba

facebook komentari