Connect with us

Kolumne

ODVJETNICI ZLA

Objavljeno

on

Polako, ali sigurno, na površinu izlaze simpatizeri i apologeti terorističkog čina u St. Etienneu. Nevrijeme uvijek nakon smiraja na površinu izbaci svekoliko smeće. Pa tako i ovaj put. Malo su se u početku primirili, ali sada sve žešće i otvorenije brane terorizam.

[ad id=”93788″]

Odvjetnici zla.

Jer kao postoji neki Mamić.

Mamić? HNS? Šuker? Vrbanović?

Prestrašna je ta lakoća kojom se abolira zlo. Jer kao, zlo je legitimno ukoliko je reakcija na nečije tuđe zlo. I to opravdavaju i zagovaraju osobe koje su deklarirani kršćani.

Zemljo otvori se.

U opravdanju terorizma prednjače osobe koje su u Boži Petrovu i MOSTU vidjele “mojsija” i koje sada rigaju vatru na sve one koji su osudili kukavičluk infiltriranih sijača terora među gledatelje na stadionu, jer kao ima kod nas i većih problema u društvu. A to je naravno… HDZ.

Ovaj neretvanski psihijatar, rečeni “mojsije”, krenuo je u politički život negirajući bilo kakvo zanimanje za ideološka pitanja. Predstavio se je kao “mojsije” koji će nas osloboditi “hdz-ovskih lonaca” i koji će nas izvesti u “obećanu zemlju” i nije nama ni o čemu razbijati glavu, on će misliti umjesto nas. Poglavito kada je riječ o ideologiji.

Ultimativno je zatražio ministarstva policije i pravosuđa. Jer on želi red. I dobio je.

Šefa SOE (osobu s dvojnim državljanstvom) nominirao je lik koji je također umislio da je “mojsije”. Priznajte da za nas ovoliko koliko nas je u Hratskoj, dva “mojsija” su malo puno, zar ne?

I što je učinio naš “mojsije”? Dobivši u ruke represivni i pravosudni instrumentarij, Bože “mojsije” je abolirao sve faraonove (SDP-ovske) kadrove i stavio je veto na bilo kakvu pomisao o lustraciji (svima psihijatrima je najbitnije i kao prvo smiriti pacijenta, bilo lijekovima bilo vezivanjem za postelju). Bože je nas “vezao”. U biti “vezivao” nas je iz dana u dan sve dok nismo otupili, smirili se i sada slijedi nastavak terapije – hipnoza i pranje mozga.

Do jučer je naš “mojsije” reagirao na svaku vijest, bile su ga pune naslovnice, ili njega ili glasnogovornika Grmoje, a sada on i ona “njegova” dva ministarstva sliče na ona 3 majmuna koji niti šta vide, niti šta čuju, niti šta zbore.

Oni blaženo – šute.

Šute kao ribe iz Neretve.

Ali zato sada njegovi fanovi dižu glas. Javlja se odvjetnički ured prepun drčnih odvjetnika zla koji nam dociraju kako treba “shvatiti” uzroke terorizma, a posljedice su nebitne. Takvo pranje mozga provode njegovi (do jučer) “spavači” koji terorizam proglašavaju legitimnim odgovorom “navijača” na zlo koje se zove HNS. Mamić. Šuker. Vrbanović.

Samo kukavice očituju svoju “ljubav” nanoseći zlo drugome. Koja je to ljubav “čudnog lica” koja nema hrabrosti udariti problem u glavu nego podlo, bijedno, kukavički ugrožava živote ljudi koji su, ni krivi ni dužni, bili u nekom trenutku svojeg života na “krivom mjestu”. Svi koji sada, nekakvim sofizmima ili verbalnim akrobacijama, odobravaju ovaj teroristički čin, samo su podstrekači zla. Svi mi znamo za nepravde, svi mi znamo za probleme, ali boriti se protiv zla nanoseći zlo nevinima gore je od svega.

Otvoreno pitam sve odvjetnike zla u St. Etienneu… biste li branili terorizam kada bi vam, u vašoj blizini i u blizini vašeg djeteta, neki ISIL-ovac aktivirao eksplozivno sredstvo? Biste li i onda i dalje bili odvjetnici zla?

Jer i oni (ISIL) imaju neke svoje mamiće, šukere, vrbanoviće… i njih muči neka njihova nepravda… i oni su frustrirani… i njihova ljubav ima ponekad čudno lice… biste li i njih branili kako sada branite i opravdavate zlo koje je pokazalo svoje “čudno” iskeženo lice s jasnim potpisom onih koji mrze sve što ideološki naginje prema Domovini?

A, da, zaboravio sam.

Vas ne zanima ideologija.

Ivica Ursić / Kamenjar.com

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari