Connect with us

Vijesti

Oglasio se Boris Milošević: Uvijek sam postupao u skladu sa zakonom

Objavljeno

-

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević oglasio se na Facebooku prvi put nakon uhićenja sad već bivšeg ministra Darka Horvata. U subotu ujutro, naime, uhićen je Darko Horvat. On se nalazi u Remetincu u jednomjesečnom istražnom zatvoru, koji mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Među okrivljenicima je i potpredsjednik Vlade Boris Milošević koji je premijeru stavio mandat na raspolaganje. Tu je i bivši ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Nakon što je predsjednik SDSS-a i partner u HDZ-ovoj parlamentarnoj većini Milorad Pupovac u programu N1 televizije danas rekao da je Milošević ponudio svoj mandat na raspolaganje, na društvenim se mrežama oglasio Boris Milošević čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Uvijek sam postupao u skladu sa zakonom, ulažući sav svoj trud i politički rad u borbu protiv diskriminacije koja je nažalost prisutna u našem društvu, na svim područjima, uključujući razvijenost i ekonomsku održivost života na pojedinim područjima RH.

Kao zastupnik, član Vlade i javna osoba, koja bi češće trebala koristiti javnu riječ, opetovano ukazivati i upozoravati na svaki pojedinačni slučaj diskrimimacije, ja u svom političkom djelovanju ipak biram dugotrajniji put promjene sveobuhvatne javne svijesti o nekoj diskriminatornoj praksi ili postupanju.

U tom smislu sam se bespogovorno borio i borim za prava manjina bez primisli da za sebe ili nekog priskrbim korist, u okviru svojih zakonskih ovlasti i mogućnosti, kao netko tko je izabran da zastupa srpsku nacionalnu manjinu. Kao političar i kao osoba s navedenim uvjerenjima, na taj ću način i nastaviti djelovati.

Potpuno je razumljiv interes javnosti. Primam brojne upite medija, ali ne bih želio komentirati neslužbene i neprovjerene informacije koje se objavljuju.”

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari