Pratite nas

Politika

OLIMPIJAC STIPE ŽUNIĆ POTPISAO ZA MODES

Objavljeno

na

Hrvatski olimpijac i finalist olimpijskih igara u Riu, Stipe Žunić danas je potpisao pristupnicu i pojačao redove Moderne Demokratske Snage (MODES) !

Ovo je veliko stranačko pojačanje u stranci koja se može pohvaliti da je u vrlo kratkom vremenu privukla mnoge mlade i uspješne ljude te je tako u svoje redove dovela i vrsnog atletičara svjetskoga glasa. Stipe Žunić će svoju atletsku karijeru nastaviti graditi i u SAD-u, ali će budno pratiti situaciju u Zadru i Hrvatskoj. Predsjednik stranke i dožupan Zadarske županije, Rudolf Dvorski, napomenuo je kako su ponosni da je ovako mlad i uspješan čovjek prepoznao MODES kao stranku u kojoj želi djelovati, a o razlozima ulaska u politiku Žunić je izjavio:

– Ovo je moj prvi iskorak u politiku, i to u stranku u kojoj sam našao ljude od povjerenja. Oni su pokazali jednu iskrenost I otvorenost za promjene i zato se tu najbolje osjećam. Dugotrajni mi je cilj da atletika opet zaživi u Zadru, a u srijedu putujem u SAD jer u ovdje ne mogu napredovati na način na koji bi htio – kazao je poznati bacač kugle, inače bivši juniorski svjetski prvak u kickboxingu.

Nakon predstavljanja novog stranačkog pojačanja, MODES-ovci su govorili o dvije trenutno najaktualnije zadarske teme, financiranju Ryanaira i stanju u K.K. Zadar.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Politika

Glasnović: Srbija je u stalnoj obavještajnoj ofanzivi protiv Hrvatske. Kada ćemo to shvatiti?

Objavljeno

na

Objavio

I današnja sjednica Sabora počela je stankama – zatražilo ih je čak osam klubova.

Željko Glasnović (nezavisni) rekao je kako Hrvatsku non stop netko gura na gudure Balkana.

“Tko kreira našu percepciju u inozemstvu? Srbija je u stalnoj obavještajnoj ofanzivi protiv Hrvatske. Kada ćemo to shvatiti? Velikosrpski imperijalisti financiraju Kusturičin film o Jasenovcu. Hrvatska vlada plaća falsificiranje broja žrtava u Jasenovcu”, kaže Glasnović.

Tvrdi kako jedna petina stanovništva živi pod jednopartijskim sistemima.

“To nije passe tema kako je neki žele prikazati. Ako ovako nastavimo slobodno nam povijest mogu pisati Stipe Mesić i Edo Majka”, rekao je Glasnović.

 

Željko Glasnović ‘raspalio’ po skojevcima i komunistima (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati

Politika

Željko Glasnović ‘raspalio’ po skojevcima i komunistima (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski sabor nastavlja sjednicu raspravom o prijedlogu zakona o upravljaju državnom imovinom koji je, ističe ministar državne imovine Goran Marić, u prvom redu usmjeren na zaštitu i aktivaciju državne imovine u svrhu poticanja gospodarske aktivnosti i zaposlenosti.

Riječ je o 330 bivših vojarni na 50 milijuna četvornih metara zemljišta, 3.470 građevinskih zemljišta ukupne površine 429 milijuna četvornih metara, 3.860 poslovnih prostora, od kojih je 930 praznih, a 210 bespravno korištenih, 80 kampova, više tisuća stanova, garaža i dr., ističe ministar Goran Marić.

Željko Glasnović je replicirao ministru Mariću. “Kad ćemo postavljati prava pitanja, to je prvo pitanje. Mi smo kao Gvatemala samo imamo više televizija u boji.

Tko je posvojio društveno vlasništvo? Neki ovdje sjede koji su maznuli. Koliko su maznuli sindikati, skojevci? Jedan ovdje sjedi, a ima 13 stanova u Zagrebu. Veliki je borac za ljudska prava. I kada ćemo na kraju reći da je uzrok svega toga kriminalna organizacija nazvana KPH”, rekao je Glasnović.

 

Željko Glasnović ‘začepio usta’ prevladavajućim medijima! (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Komentari