Connect with us

Hrvatska

“Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode”

Published

on

Građanska Akcija Official Site i Udruga urbana desnica dolaze u Dubrovnik sa 50 metarskim transparentom “Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode”

urbana desnica

“Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode”

Kako najavljuju aktivisti iz Građanske Akcije Official Site i Udruge urbana desnica  50-metarski transparent “Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode” će biti izvješen u Dubrovniku u utorak, 19. kolovoza. Svi oni koji im se žele priključiti u Dubrovniku, upoznati ih i sudjelovati u akciji razvlačenja 50-metarskog transparenta, nek im se jave u inbox pa će dobiti točne informacije kada dolaze. Nakon što se okupe na određenom mjestu, dogovorit će lokaciju izvješanja 50-metarskog transparenta sa porukom “Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode.” Dakle, nakon Knina, Splita, Zagreba i Vukovara, transparent će biti podignut i u Dubrovniku. Napominju kako su prije više od mjesec dana zatražili dozvolu od strane dubrovačkog gradonačelnika za korištenje gradske površine za javno okupljanje. Tu dozvolu, gradonačelnik Vlahušić je odbio dati. Lokacija je trebala biti tvrđava na Srđu.

Želja i poruka je postaviti transparent  na vrhuncu turističke sezone, kako bi turisti  sa sobom ponijeli dio ‘slike’ društva u kojem živimo i vrijednosti koje pojedinci i danas slave, navodi se u najavi!

Svjesni smo da kao mladi ljudi u ovom trulom, zatrovanom i zatvorenom sistemu nemamo nikakve šanse krojiti vlastitu budućnost. Političke elite iz bivšeg sistema, agenti, ubojice i špijuni 90-tih su samo promijenili kapute i infiltrirali se u cjelokupan sustav ove države. Iskoristili su ratna zbivanja i u tom kaosu zauzeli ključne političke pozicije, postali dio gotovo svake političke stranke, hrvatskih obavještajnih službi, brojnih civilnih organizacija (tzv. borci za ljudska prava kako bi mogli legalno sisati novčana sredstva iz državnog proračuna) i zadržali su moć upravljanja velikim brojem hrvatskih medija. Danas su njihove obitelji one koje tvore takozvanu hrvatsku elitu.

“Gradonačelniče, stižemo u Vaš grad u kojem ste nam odbili izdati dozvolu za javno okupljanje. Pozdravite nam svog vozača Nikšu. Vidimo se!” , poruka je za kraj.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari