Connect with us

Komentar

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!

Objavljeno

on

Jugoslaveni i velikosrbi, potpomognuti od veleposlanstava UK i SAD, (kojima su u ruke predane palice sa koncima na kojima “vise marionete”), krenuli su u ozbiljan obračun sa hrvatskom državotvornom idejom. Ne sa Ustašama, NDH, njenim režimom. Ne usuđuju se napadati režim i zločine, (kojih je bilo), iz jednostavnog razloga što je njihov režim bio neusporedivo gori, zločinačkiji, broj žrtava neusporedivo veći.

[ad id=”93788″]

Danas, kada su nam poznati zločini velikosrpskog režima u periodiu 1918.-1941.,(u miru), zločini četnika izvršeni u ime iste te velikosrpske politike u periodu 1941.-1944. (45.) (u stanju rata), zločini partizana, koji glede odnosa prema hrvatskoj državi i državnosti “koincidiraju” na crti njenog uništenja i obnove Jugoslavije (razlikujući se jedinio na ideološkoj razini), masovni zločini boljševičke razularene bande (nalik onima u Rusiji 1917.) u periodu 1945. 1947./8., (u miru), te pojedinačni koji se provode u kontinuitetu do 1990., zločini u brutalnoj, krvavoj velikosrpskoj agresiji 1991.-1995.,( (koji su rezultirali vojnim porazom velikosrpske soldateske i blistavim trijumfom Hrvatske Vojske), onaj tko želi vidjeti istinu, MOŽE.

Dokaza je dovoljno.

U nemogućnosti negiranja svojih stravičnih zločina, koji daleko premašuju čak i njihove IZMIŠLJENE brojke o zločinima NDH, zbunjeni “isplivavanjem” činjenica za koje su mislili da su trajno pokopane, pokušavaju obraniti svoju zločinačku velikosrpsku ideju, u čemu im Jugoslaveni nesebično pomažu.

I na toj crti nema pomirbe.

Hrvatska država i svi njeni atributi, moraju se beskompromisno braniti. Bez hrvatske države, nema prosperiteta hrvatskog naroda. I da, ne obračunavaju se oni  samo sa “ponekim oblicima hrvatske državnosti u povijesti”.

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!! Konkretno sa Republikom Hrvatskom, samo se to ne usuđuju reći!! Ne žele oni ponovno pobiti Ustaše koje su već, (bez suda i dokaza), pobili 1945.godine. Nisu toliko glupi.

Oni žele pobiti NAS koji smo stvorili i od krvave agresije obranili OVU Republiku Hrvatsku. Nas koje proglasiše ustašama zbog prevelikog grijeha koji je po njihovim mjerilima neoprostiv. Grijeha koji se zove  hrvatska država. Bilo koja. Da, o pomirbi mogu govoriti oni koji u stvaranju i obrani Republike Hrvatske 1991.-1995.godine nisu sudjelovali. Koji imaju „plan B“.

No, što će biti s nama koji smo „prešli Rubikon“?!!

NDH je bila takva kakva jest. Ima dovoljno dokaza temeljem kojih objektivni povjesničari mogu sastaviti mozaik. I slažem se, ostavimo taj posao njima. NDH je nestala. UBIJENA je 1945.godine, no nikada, kao ni njena Domovinska vojska (na prijevaru razoružana i zločinački pobijena) nije sahranjena.

Mi, djeca i unuci, pobijenih imamo pravo na istinu, nadgrobni spomenik i ime na njemu. Nemamo nikakvog razloga „obnavljati“ NDH, prije svega zbog činjenice da imamo Republiku Hrvatsku, modernu, demokratsku, međunarodno priznatu državu. I nije ugrožena NDH. Nje već odavno nema. Ugrožena je Republika Hrvatska!!

Na kraju,  evo jednog citata „iz usta“ Vladimira Bogdanića, (iz židovske općine Zagreb) izrečenog nedavno na HRT-u

 „Kad jednom steknete iskustva s tajnim službama, UDBA-om ili KOS-om, a ja sam imao tu sreću, morate biti svjesni da je diskvalifikacija fašizmom klasična metoda diskvalifikacije svog političkih protivnika. Od 1945. do 1990. i danas tko je sve bio žrtva takvih diskvalifikacija, to je strašno” , naglasio je Bogdanić .

Ilija Vincetić /Hrvatsko nebo 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari