Pratite nas

Komentar

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!

Objavljeno

na

Jugoslaveni i velikosrbi, potpomognuti od veleposlanstava UK i SAD, (kojima su u ruke predane palice sa koncima na kojima “vise marionete”), krenuli su u ozbiljan obračun sa hrvatskom državotvornom idejom. Ne sa Ustašama, NDH, njenim režimom. Ne usuđuju se napadati režim i zločine, (kojih je bilo), iz jednostavnog razloga što je njihov režim bio neusporedivo gori, zločinačkiji, broj žrtava neusporedivo veći.

[ad id=”93788″]

Danas, kada su nam poznati zločini velikosrpskog režima u periodiu 1918.-1941.,(u miru), zločini četnika izvršeni u ime iste te velikosrpske politike u periodu 1941.-1944. (45.) (u stanju rata), zločini partizana, koji glede odnosa prema hrvatskoj državi i državnosti “koincidiraju” na crti njenog uništenja i obnove Jugoslavije (razlikujući se jedinio na ideološkoj razini), masovni zločini boljševičke razularene bande (nalik onima u Rusiji 1917.) u periodu 1945. 1947./8., (u miru), te pojedinačni koji se provode u kontinuitetu do 1990., zločini u brutalnoj, krvavoj velikosrpskoj agresiji 1991.-1995.,( (koji su rezultirali vojnim porazom velikosrpske soldateske i blistavim trijumfom Hrvatske Vojske), onaj tko želi vidjeti istinu, MOŽE.

Dokaza je dovoljno.

U nemogućnosti negiranja svojih stravičnih zločina, koji daleko premašuju čak i njihove IZMIŠLJENE brojke o zločinima NDH, zbunjeni “isplivavanjem” činjenica za koje su mislili da su trajno pokopane, pokušavaju obraniti svoju zločinačku velikosrpsku ideju, u čemu im Jugoslaveni nesebično pomažu.

I na toj crti nema pomirbe.

Hrvatska država i svi njeni atributi, moraju se beskompromisno braniti. Bez hrvatske države, nema prosperiteta hrvatskog naroda. I da, ne obračunavaju se oni  samo sa “ponekim oblicima hrvatske državnosti u povijesti”.

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!! Konkretno sa Republikom Hrvatskom, samo se to ne usuđuju reći!! Ne žele oni ponovno pobiti Ustaše koje su već, (bez suda i dokaza), pobili 1945.godine. Nisu toliko glupi.

Oni žele pobiti NAS koji smo stvorili i od krvave agresije obranili OVU Republiku Hrvatsku. Nas koje proglasiše ustašama zbog prevelikog grijeha koji je po njihovim mjerilima neoprostiv. Grijeha koji se zove  hrvatska država. Bilo koja. Da, o pomirbi mogu govoriti oni koji u stvaranju i obrani Republike Hrvatske 1991.-1995.godine nisu sudjelovali. Koji imaju „plan B“.

No, što će biti s nama koji smo „prešli Rubikon“?!!

NDH je bila takva kakva jest. Ima dovoljno dokaza temeljem kojih objektivni povjesničari mogu sastaviti mozaik. I slažem se, ostavimo taj posao njima. NDH je nestala. UBIJENA je 1945.godine, no nikada, kao ni njena Domovinska vojska (na prijevaru razoružana i zločinački pobijena) nije sahranjena.

Mi, djeca i unuci, pobijenih imamo pravo na istinu, nadgrobni spomenik i ime na njemu. Nemamo nikakvog razloga „obnavljati“ NDH, prije svega zbog činjenice da imamo Republiku Hrvatsku, modernu, demokratsku, međunarodno priznatu državu. I nije ugrožena NDH. Nje već odavno nema. Ugrožena je Republika Hrvatska!!

Na kraju,  evo jednog citata „iz usta“ Vladimira Bogdanića, (iz židovske općine Zagreb) izrečenog nedavno na HRT-u

 „Kad jednom steknete iskustva s tajnim službama, UDBA-om ili KOS-om, a ja sam imao tu sreću, morate biti svjesni da je diskvalifikacija fašizmom klasična metoda diskvalifikacije svog političkih protivnika. Od 1945. do 1990. i danas tko je sve bio žrtva takvih diskvalifikacija, to je strašno” , naglasio je Bogdanić .

Ilija Vincetić /Hrvatsko nebo 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj

Komentar

Jandroković dobio više preferencijskih glasova od Škore, čak triput više od Raspudića

Objavljeno

na

Objavio

isječak/HRT

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, uz rezultat stranke, može slaviti i svoj uspjeh na ovim parlamentarnim izborima, piše Direktno.hr

Naime, možemo reći da se Jandroković riješio stigme s posljednjih izbora jer je prema 68 posto obrađenih listića osvojio 10.406 ili 29,94 posto glasova s liste.

Inače, HDZ je prema aktualnim rezultatima iz druge izborne jedinice gdje je Jandroković nositelj osvojio šest mandata ili 34,45 posto.

Jandroković ima više preferencijskih glasova nego protukandidati iz iste jedinice Miroslav Škoro (7500), Rajko Ostojić (5746) i gotovo triput više nego Nino Raspudić (3484).

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Reiner: Prednost HDZ-a zaslužena je radom tijekom cijelog prošlog mandata

Objavljeno

na

Objavio

Kandidat HDZ-a u 1. izbornoj jedinici Željko Reiner izrazio je u nedjelju zadovoljstvo rezultatom izlazne ankete, po kojoj HDZ ostvaruje 61 mandat, poručivši kako je ta prednost zaslužena radom tijekom cijelog prošlog mandata.

“Izlazna anketa daje značajnu prednost HDZ-u, mi smo to i očekivali. Ta prednost je uistinu zaslužena radom tijekom cijelog prošlog mandata. Vjerujem da ćemo na temelju takvih predviđanja imati otprilike slične rezultate izbora. Ovo je anketa bez dijaspore i rezultati mogu čak i bolje izgledati kada dođu konačni rezultati”, rekao je Reiner novinarima u HDZ-ovu izbornom stožeru u Arheološkom muzeju.

Zahvalivši biračima HDZ-a i svim građanima koji su izašli na izbore, podsjetio je kako su mnogi zastrašivali građane s bojaznima od pandemije korone. Zahvalio je i članovima izbornih stožera što su parlamentarni izbori prošli bez izgreda i što su se pridržavali mjera i preporuka epidemiologa.

Upitan kreću li pregovori o sastavljanju buduće vlade jer 61 mandat nije dovoljan poručio je kako treba pričekati konačne rezultate, a nakon toga će HDZ razgovarati sa svima s kojima dijele slična programska i svjetonazorska načela.

Zamoljen da komentira “veliki povratak Mosta”, Reiner je ustvrdio da se sa osam mandata ne može govoriti o “velikom povratku” jer je Most na prošlim izborima imao dvostruko više mandata.

Smatra kako treba respektirati rezultate lijevo-zelene koalicije, koja prema izlaznoj anketi dobiva isto osam mandata.

Na pitanje hoće li ponovno koalirati s Mostom poručio je: “Ako se dva puta opečete na vatru, teško ćete u nju treći puta staviti ruku”.

Vezano uz moguće koaliranje s Domovinskim pokretom podsjetio je kako se u predizbornoj kampanji često rabe i teške riječi. “Predizborna situacija je jedno, a nakon izbora se sasvim drugačije razmišlja”, rekao je, prenosi Hina.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Oglasi

Komentari