Pratite nas

Komentar

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!

Objavljeno

na

Jugoslaveni i velikosrbi, potpomognuti od veleposlanstava UK i SAD, (kojima su u ruke predane palice sa koncima na kojima “vise marionete”), krenuli su u ozbiljan obračun sa hrvatskom državotvornom idejom. Ne sa Ustašama, NDH, njenim režimom. Ne usuđuju se napadati režim i zločine, (kojih je bilo), iz jednostavnog razloga što je njihov režim bio neusporedivo gori, zločinačkiji, broj žrtava neusporedivo veći.

[ad id=”93788″]

Danas, kada su nam poznati zločini velikosrpskog režima u periodiu 1918.-1941.,(u miru), zločini četnika izvršeni u ime iste te velikosrpske politike u periodu 1941.-1944. (45.) (u stanju rata), zločini partizana, koji glede odnosa prema hrvatskoj državi i državnosti “koincidiraju” na crti njenog uništenja i obnove Jugoslavije (razlikujući se jedinio na ideološkoj razini), masovni zločini boljševičke razularene bande (nalik onima u Rusiji 1917.) u periodu 1945. 1947./8., (u miru), te pojedinačni koji se provode u kontinuitetu do 1990., zločini u brutalnoj, krvavoj velikosrpskoj agresiji 1991.-1995.,( (koji su rezultirali vojnim porazom velikosrpske soldateske i blistavim trijumfom Hrvatske Vojske), onaj tko želi vidjeti istinu, MOŽE.

Dokaza je dovoljno.

U nemogućnosti negiranja svojih stravičnih zločina, koji daleko premašuju čak i njihove IZMIŠLJENE brojke o zločinima NDH, zbunjeni “isplivavanjem” činjenica za koje su mislili da su trajno pokopane, pokušavaju obraniti svoju zločinačku velikosrpsku ideju, u čemu im Jugoslaveni nesebično pomažu.

I na toj crti nema pomirbe.

Hrvatska država i svi njeni atributi, moraju se beskompromisno braniti. Bez hrvatske države, nema prosperiteta hrvatskog naroda. I da, ne obračunavaju se oni  samo sa “ponekim oblicima hrvatske državnosti u povijesti”.

Oni se obračunavaju sa BILO KOJOM I BILO KAKVOM hrvatskom državom!! Konkretno sa Republikom Hrvatskom, samo se to ne usuđuju reći!! Ne žele oni ponovno pobiti Ustaše koje su već, (bez suda i dokaza), pobili 1945.godine. Nisu toliko glupi.

Oni žele pobiti NAS koji smo stvorili i od krvave agresije obranili OVU Republiku Hrvatsku. Nas koje proglasiše ustašama zbog prevelikog grijeha koji je po njihovim mjerilima neoprostiv. Grijeha koji se zove  hrvatska država. Bilo koja. Da, o pomirbi mogu govoriti oni koji u stvaranju i obrani Republike Hrvatske 1991.-1995.godine nisu sudjelovali. Koji imaju „plan B“.

No, što će biti s nama koji smo „prešli Rubikon“?!!

NDH je bila takva kakva jest. Ima dovoljno dokaza temeljem kojih objektivni povjesničari mogu sastaviti mozaik. I slažem se, ostavimo taj posao njima. NDH je nestala. UBIJENA je 1945.godine, no nikada, kao ni njena Domovinska vojska (na prijevaru razoružana i zločinački pobijena) nije sahranjena.

Mi, djeca i unuci, pobijenih imamo pravo na istinu, nadgrobni spomenik i ime na njemu. Nemamo nikakvog razloga „obnavljati“ NDH, prije svega zbog činjenice da imamo Republiku Hrvatsku, modernu, demokratsku, međunarodno priznatu državu. I nije ugrožena NDH. Nje već odavno nema. Ugrožena je Republika Hrvatska!!

Na kraju,  evo jednog citata „iz usta“ Vladimira Bogdanića, (iz židovske općine Zagreb) izrečenog nedavno na HRT-u

 „Kad jednom steknete iskustva s tajnim službama, UDBA-om ili KOS-om, a ja sam imao tu sreću, morate biti svjesni da je diskvalifikacija fašizmom klasična metoda diskvalifikacije svog političkih protivnika. Od 1945. do 1990. i danas tko je sve bio žrtva takvih diskvalifikacija, to je strašno” , naglasio je Bogdanić .

Ilija Vincetić /Hrvatsko nebo 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Kako su mediji nesvjesno postali vodič nama koji cijenimo istinu, volimo Crkvu i Domovinu

Objavljeno

na

Objavio

Na pisanja o filmu “General” možemo po tko zna koji put izvući poučak o dva društva ili dvije stvarnosti. Jedna stvarnost je ona realna Hrvatska i drugo je ona umjetno medijski fabricirana ili mainstream Hrvatska. Ova stvarna Hrvatska puni kina i gleda film “General”, a ova duga virtualna Hrvatska po filmu pljuje.

U gotovo svim medijima pišu kako je film loš, kako je ovo kako je ono. A taj film je u prvom tjednu pogledalo više ljudi nego druge hrvatske filmove koje mediji hvale. I tako je u svemu.

Ta plaćenička i prema Domovini prezirna medijska scena umjetno kreira i nameće mišljenja većini koju smatraju glupim ovcama. Zaključak je jasan: radite, govorite i gledajte suprotno onome što većina medija propagira.

U svemu tome nam je sad lako, jer, kad vidimo u većini tiska i većini portala neke vijesti i komentare jasno je da treba raditi suprotno od toga.

Tako su ti servisi laži, podvala, plaćenih članaka, pljuvača po svemu što je Crkva i Domovina nesvjesno postali vodič nama koji cijenimo istinu, volimo Crkvu i Domovinu, komentirao je fra Mario Knezović.

 

‘General’ pred streljačkim vodom

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

JESMO LI SE ZA TO BORILI???

Objavljeno

na

Objavio

Odgovor Hrvatskog Vojnika koji odgovara na pitanje… JESMO LI SE ZA TO BORILI???

Čast mi je i ponosan sam, što je ova moja slika, na kojoj sam ja osobno, upotrebljena, podijeljena, lajkana i pokazana tisuće puta u raznim komentarima, čestitkama, u znak podrške braniteljima, Domovinskom ratu, Hrvatskoj vojsci i policiji.

Pogotovo nedavno za Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti, Dan branitelja i Dan Oluje!

Hvala Vam svima!

No, mnogi ispod toga, napišu: ŽALOSNO, JESU LI SE ZA TO BORILI ŠTO SE DOGAĐA DANAS??!

Pa, moj nevažan odgovor svima takvima, koji na situaciju danas, postavljaju ovo po meni glupo pitanje.

Prvo, mi smo se borili za Slobodu Hrvatske i zaštitu svih građana Republike Hrvatske, niti smo razmišljali o bilo kakvim strankama, niti političarima, niti što ćemo i kako poslije.

Nas je vodilo srce i ljubav prema Domovini, i ljubav prema našim bližnjima.
Ono što nam je bilo najvažnije, je bilo preživjeti. Da, borili smo se za preživljavanje!!!
Ne za politiku, ne za političare, ne za Europu, niti za ikoga drugoga, nego za svoj opstanak.
Danas cijeli svijet zna da je napad i porobljavanje Hrvatske bilo planirano još od vremena kada je umro Tito. Srpske pretedencija na Hrvatsku traje još od Osmanskog carstva.

Dakle, svi oni koji se pitaju za što smo se borili, moj odgovor Vam je za opstanak i preživljavanje, jer bi i bez otpora i rata bilo opet kao i kod Bleiburga, i bez otpora bi bilo Vukovara i svi bi tako završili, kako su nažalost završili mnogi samo zato što su bili Hrvati. I prije ovog rata.

Zato, nemojte me žaliti, niti druge prave branitelje, niti nas ratne vojne invalide, niti poginule, jer da nije bilo nas, nebi bilo niti VAS! Zato smo se borili!
Ako vaše srce i uskogrudnost to ne vidi, žalim Vas!
Mi smo svjesno išli dati svoj život, svoja tijela, svoja srca i svoju psihu, da bi koliko god to izgledalo malo Vama, vi imali svoj život! Ne, i nije mi žao!

A kako vi živite, što radite, za koga glasate, po kome pljujete, jer su Vam svi drugi krivi, zato što ste vi nesposobni pokrenuti vaša srca, vaše tijelo, vaš um i duh, da bi živjeli kako treba, ne krivite i ne žalite nas, branitelje.
Mi smo se već davno pomirili da ćemo poginuti da bi Vi živjeli!
Krivite sebe, jer mi smo Vam dali Vaš život i Vašu slobodu, a što i kako vi živite odlučujete sami.

Mi smo obranili Vaše živote i Vašu Slobodu, a što ste vi poslije s time napravili, to ide Vama na dušu!

Znam jedino jednu stvar. Ja nisam išao u rat iz bilo kakve koristi, niti smo mi branitelji tražili bilo kakve privilegije (ako je privilegija biti bez noge, sa svakodnevnim bolovima u kičmi, mjenjanje proteza svako malo, uzmite si takvu privilegiju) ili razmišljali kako ćemo i što poslije rata, bilo nam je važno obraniti i preživjeti.

I još jedna stvar, koliko vi god pljuvali po braniteljima, ti isti branitelji ponovo će stati za obranu Domovine, jer želimo preživjeti. I da, stat ću ponovo opet, i sa svojim starim veteranima, kao i sa novim mladim časnim hrabrim ljudima ponovo u obranu za svoju Domovinu Hrvatsku!

Jer borili smo se i borimo se za Domovinu Hrvatsku, kakva god ona bila!

Dean Rostohar

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari