Connect with us

Pregled

Općina Medulin stala na kraj ‘rezervacijama’ mjesta na plažama

Objavljeno

on

Ostavili ste stvari na javnim plažama kako biste sačuvali mjesto i ujutro ih nije bilo? E pa, želite li ih natrag, u Općini Medulin to će vas stajati 500 ili 250 kuna, ako u roku od tri dana platite kaznu.

Općina Medulin stala je na kraj ‘rezervacijama’ mjesta na plažama i to paprenim kaznama od 500 kuna, odnosno 250 kuna ako je plaćena u roku od tri dana.

– Trenutno brojimo 33 tisuće gostiju na našoj medulinskoj rivijeri. Zamislite da sada imamo 33 tisuće šugamana na našim plažama. Na što bi to sličilo i kako bi izgledalo, zapitao se Enzo Crnobori iz Turističke zajednice Općine Medulin.

Kako govori načelnik Ivan Kirac, postojala su negodovanja od strane turista i mještana koji dolaze na određene plaže. – Moralo se naći rješenje kako naći prostora za sve, objasnio je ovu odluku za Novu TV načelnik.

Neki su vidjeli i rezervirano parkirno mjesto s ”lijepim ručnikom i poslaganim kamenjem po njemu”, no većina turista govori kako rezervacije mjesta nisu njihova praksa. – Saznali smo prije nego što smo došli da nema rezervacija mjesta. I da se kažnjava, pa to ne radimo. Tko se prvi probudi – njegova djevojka, kazao je turist Robert.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR