Connect with us

Herceg Bosna

OPĆINSKI NAČELNIK MIRO KRALJEVIĆ ‘NAJNAČELNIK OPĆINE 2013.’

Published

on

[dropcap]U[/dropcap] povodu izbora Mire Kraljevića načelnika Općine Široki Brijeg za NAJNAČELNIKA Općine za 2013. godinu, u izboru ‘Direkcije agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe’ sa sjedištem u Zenici, načelnik Kraljević primio je Panu Škrbića direktora navedene agencije.

„Ugodno sam iznenađen jutrošnjom vijesti, te zahvaljujem članovima žirija koji su prepoznali moj rad. Ovo proglašenje za najnačelnika je  ponajprije priznanje mojim najbližim suradnicima, te građanima Širokog Brijega koji su me neposredno birali tri puta”, istaknuo je načelnik Kraljević u razgovoru s direktorom Škrbićem koji je upoznao načelnika Kraljevića s održavanjem svečanosti uručenja priznanja.

Svečanost uručenja priznanja bit će priređena 14. prosinca 2013. u banjalučkim ‘Banskim dvorima’ u sklopu tradicionalnog poslovnog foruma pod nazivom ‘Privredni razvoj i suradnja – kuda i kako dalje u 2014.’. Agencije za izbor najmenadžera prisutna je u oko 30 zemalja jugoistočne i srednje Europe. Ova nezavisna agencija, na temelju strogih kriterija, vrši identifikaciju, imenovanje i afirmaciju izuzetnih menadžera i najuspješnijih kompanija, analizira ostvarenja najuspješnijih i prepoznaje one koji ostvaruju znatno više od ostalih, te ih nagrađuje visoko priznatim statusom ‘Menadžer godine’.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari