Connect with us

Komentar

Oporba dobra za HDZ, za Hrvatsku ne može gore

Published

on

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić javno se ispričao što je vozio pijan. Javno se ispričao i što je protuzakonito uzeo stipendiju od poslovne škole od 263.000 kuna, za koliko tisuće radnika moraju raditi deset godina.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak zbog provala u automobile osuđen je na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine.

Anka Mrak Taritaš, kako je podsjeća potpredsjednik Sabora Željko Reiner, zaboravila je prijaviti stanove i garaže, zatim se proslavila honorarima koje je davala samoj sebi i enormnim cijenama obnove kuća u Gunji i Rajevu Selu. Tako se to društvo koje su osudili sud, Povjerenstvo za sukob interesa i javnost kvalificiralo za osnutak antikorupcijske koalicije, kao kad bi vukovi osnovali koaliciju za zaštitu janjaca.

A da bi pojačali uvjerljivost, na potpisivanju antikorupcijske deklaracije Beljak je izjavio kako je otac korupcije bio Tuđman, kum Šeks, a djeca su Sanader, Plenković i Kolinda.

Nećemo sada o njima, nego o Beljakovu stilu. A stil je isti i kad provaljuje u automobile i kad, optužujući Tuđmana, provaljuje u državu ne bi li se dokopao pozornosti kao nekad stvari iz tuđih auta. Oporba kakvu HDZ može samo poželjeti, ali za Hrvatsku ne može biti gora.

Milan Ivkošić/Večernji list

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari