Connect with us

Vijesti

Oporba te tuži, oporba ti sudi. I još bi htjeli – hapsiti!

Objavljeno

-

Ilustracija/arhiva

Uoči saborske rasprave o DORH-u PHS Gordan Jandroković je komentirao: Da stvarno nadziremo USKOK, valjda bismo instalirali novog ravnatelja, našli osobu koja će za nas nastaviti „vladati“ pravosuđem? To što se na natječaj za čelnika USKOK-a nitko nije javio samo potvrđuje koliko su lažne oporbene teze o nekakvoj „HDZ-ovoj šapi“.

Prije bih rekao da se nitko od zainteresiranih nije javio jer dobro znaju da će biti izloženi neprestanim vrijeđanjima, poniženjima, optužbama za „korupciju“ i političkom pritisku uvijek istih oporbenih zastupnika – koji si kao u neka bivša vremena uzimaju pravo presuđivati & naređivati tko treba biti uhapšen.

Imali smo više slučajeva u kojima su politikanti unaprijed proglašavali „krivim“ visoke dužnosnike, a na kraju su oslobođeni svih optužbi. Tim je ljudima, međutim, uništen život. Oporba ne nudi ništa osim destrukcije i nestabilnosti, svatko viče što god mu padne na pamet i kada god to poželi. * Koleg(ic)e iz tzv. Možemo? Ne trpe ni najmanju kritiku na svoj račun premda su laki na obaraču kad treba napasti druge. Tada koriste široki repertoar uvreda i teških riječi. No to ne može promijeniti činjenicu da su u Grad Zagreb u potpunosti zakazali, komentirao je Jandroković, prenosi HDZ na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas