Connect with us

Politika

ORaH napustilo troje članova vodstva – Holy: ‘To je veliki udarac za stranku’

Objavljeno

-

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy izrazila je žaljenje zbog toga i priznala kako je to veliki udarac za ORaH.

Članica Predsjedništva za regiju zapad Marina Biti, predsjednica regionalne organizacije zapad Željka Barbarić i član Predsjedništva za regiju istok Dino Krupić napustili su ORaH zbog neslaganja s politikom i načinom upravljanja strankom.

[ad id=”68099″]

To je malo neobično s obzirom da su bili u samom vodstvu organizacije, izjavila je Holy čiji je dojam da se radi o zamoru i gubitku motivacije jer je graditi novu stranku bez ikakvih financijskih sredstava težak posao koji zahtjeva velika odricanja u privatnom i poslovnom životu.

“Mogu samo reći – hvala im na svemu i nadam se da će imati uspjeha u svom budućem radu”, rekla je Holy.

Podsjetila je da je Biti autorica i koautorica čak tri stranačke politike – politike znanosti, obrazovanja i tehnologije, politike inovacija i kulturne politike, a Krupić autor politike borbe protiv korupcije.

“To je veliki udarac za ORaH, s obzirom da je zapadna regija, u kojoj su Biti i Barbarić bile prisutne, za nas izuzetno važna”, rekla je Holy.

ORaH su prethodno napustili još neki članovi vodstva – Kristijan Grđan, koji je bio član Glavnog foruma, izašao je u veljači, a u kolovozu 2014. stranku je napustila Andrea Feldman, koja je bila članica Predsjedništva.

ORaH nije stranka koja ide na veliki broj članova, nego na kvalitetu, tvrdi Holy. Dosta je velika fluktuacija, ljudi ulaze i izlaze, pa stranka trenutno ima oko 3.000 članova.

Barbarić je rekla Hini da je napustila ORaH zbog neslaganja s vođenjem stranke i njezinim programskim smjerom, dok je Krupić bio nezadovoljan razinom unutarstranačke demokracije

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas