Connect with us

Politika

Osipanje u Mostu: Predrag Sekulić i Ivana Cindrić Krčelić napustili Most

Published

on

Foto: ps-portal

Most je na Facebooku zahvalio dosadašnjim suradnicima koji su ih napustili: Ivani Cindrić Krčelić i Predragu Sekuliću, koji je inače poznat kao jedan od vođa prosvjeda u borbi za sisačku rafineriju.

Mostova predsjednica vijeća u Gradu Sisku Ivana Cindrić Krčelić i vijećnik Predrag Sekulić napustili su stranku, priopćeno je iz županijskog ogranka Mosta nezavisnih lista za Sisačko-moslovačku županiju.

“Mostova predsjednica gradskog vijeća u Sisku Ivana Cindrić Krčelić i vijećnik Predrag Sekulić, inače koordinator stranke za Sisak, odlučili su napustiti stranku Most i nastaviti svoje političko djelovanje kao neovisni vijećnici”, navedeno je u priopćenju Mosta.

Na taj način stranka Most više ne sudjeluje u programskoj suradnji s SDP-om u Sisku.

“Zahvaljujemo se na dosadašnjem radu našim bivšim članovima/članicama, kao i gradonačelnici Kristini Ikić Baniček i suradnicima na dosadašnjoj suradnji.

S obzirom na vjerojatnost interesa javnosti i medija za novu situaciju, nakon što novonastalu situaciju prouče tijela stranke, ponovo ćemo se obratiti medijima i javnosti”, navodi Most u priopćenju kojeg potpisuje koordinator stranke za Sisačko-moslovačku županiju Milan Brigljević.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari