Connect with us

U potrazi za Istinom

Oslobodimo Josipa Broza, od zločinca Valtera Tite Franca Ambroza

Objavljeno

-

Škot po imenu Fred Copeman, bio je u španjolskom gradjanskom ratu, zapovjednik britanskog bataljona, komunist iz Škotske i Engleske. Poslje građanskog rata u Španjolskoj bio je u izvršnom komitetu komunističke partije u Engleskoj i 7.studenog, 1938.g. bio je u posjeti, sa jednom delegacijom iz Engleske u Sovjetskom Savezu.

tito-spanija-527Došavši natrag iz Moskve u London, napustio je komunističku partiju i napisao je knjigu sa naslovom, Reason in revolt , Razlog u Pobuni. U toj knjigi je napisao:” Ja sam zahvalan Bogu, što nam je dao savjest….Ja sam naučio mnogo toga. Bezdušnost mnogih vodećih partijskih funkcionera, za stradanja, nije bio odraz mojih ideala.Ljepota komunističkog društva, kako sam ja zamišljao, značila je da ljudsko srce ne može tako očvrsnuti, kao što sam vidio kod njih. Da li dobročinstva, mogu doći iz mržnje.

U toj knjizi, F.Copeman, objavio je i sliku, na kojoj je zajedno uslikan u Španjolskoj, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov u internacionalnoj komunističkoj diviziji. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1972.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili u vatri, namjerno zapaljeni. F.Copeman u toj knjigi ostavio je svjedočanstvo, da je prije odlaska u Španjolsku, otišao u ured komintarne u Parizu, od kuda su ilegalno prebacivali komuniste u Španjolsku i tu u uredu, napisao je, da je upoznao Josipa Broza, Titu. Došavši u Španjolsku u toj knjigi, piše i dokazao je i sa slikom, da je tu upoznao, Josipa Broza, pod imenom Šapajev, zapovjednika bataljona Dimitrov. Na toj sliki jasno se vidi, da Josip Broz, nema dva srednja prsta na lijevoj ruki, koje je njemu odrezao, dokazano, bravarski stroj, kad je radio u bravarskoj radionici, kod obrtnika Nikole Karasa 1907.g. u Sisku.

Englez, koji je palio te knjige iz znatiželje uzeo je jednu knjigu, sakrio i došavši u Australiju, sa njegovim stvarima sa brodom, došla je i ta knjiga. Koju sam dobio od njegovog prijatelja Hrvata. Ostalo je nekoliko primjeraka te knjige prije paljenja.

U Sisku, Turističko društvo Sisak, 1979.g. na 76. stranici te knjige napisano je, da je Josip Broz za bravarski ispit izgradio ogradu od kovanog željeza za stepenice okružnog suda u Sisku. U Sisku je pohadjao obrtničku školu, gdje je u istoj klupi sjedio sa prijateljam Nikom Ivšićem.

fullPrilikom prve posjete, Tite u Sisku, 28.srpnja, 1951.g. Niko Ivšić, javno pred svjedocima kad se je rukovao sa Titom, Niko Ivšić reče:” TI NISI JOŽA i to je Niko Ivšić i ponovio, TI NISI JOŽA. Istu večer, Niko Ivšić je nestao i nitko nije imao snage, ikoga upitati za Niku.

Marija Broz, Slovenka, žena Franje Broza iz Kumrovca, povremeno je radila u Beču, kod trgovca, gdje je u Beču njemu rodila sina, 7. svibnja, 1891.g. sa imenom, Franc Ambroz, kojega je njegov otac školovao u Beču, gdje je naučio njemački sa bečkim naglaskom i to je i bio njegov govor, kojega je pravilno govorio. Taj Franc Ambroz otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju pod imenom, Josip Broz, Valter Tito.

Marija rodjena Javeršek, Slovenka, žena Franje Broza, 21.travnnja, 1892.godine u Kumrovcu, rodila je sina pod imenom Josip Broz, koji je bio bravar u Sisku, po majki sličan svome polubratu Valteru Titi, Francu Ambrozu, koji je u vrijeme španjolskog gradjanskog rata u Španjolskoj bio komesar Staljinovog NKVD-a, gdje je zajedno sa E.Kardeljem ubijao, likvidirao, za njih sumnjive nepoželjne komuniste. Dok je u isto vrijeme u Španjolskoj bio i njegov po majki sličan polubrat Josip Broz, pod imenom Šapajev. Kojega je Valter Tito u Španjolskoj ubio ”likvidirao” je Valteru Titi i kao dvojnik više nije bio potreban.

Titin spomenik u Kumrovcu i Valtera Tite, zločinca, njegova glava u uredu hrvatske predsjednice, Kolinde Kitarović, to nije spomenik niti glava Josipa Broza, jer to je spomenk i glava, Valtera Tite, Franca Ambroza, sa čijim su naredjenjem, jugokomunisti u savezu sa srpskim četnicima pod petokrakom izvršili POKOLJ, nad hrvatskim narodom.

Sa podvalom hrvatskom narodu, krijući Valtera Titu, Franca Ambroza, pod imenom Josipa Broza, Hrvata, bravara, bez dva prsta na lijevoj ruki, kojega je Valter Tito, ubio, likvidirao u španjolskom gradjanskom ratu.

Na temelju, hrvatskih, engleskih, američkih i kanadskih podataka ta ISTINA o podvali hrvatskom narodu, Valtera Tite, pod menom, Josipa Broza, Hrvata, bravara, bez dva odrezana srednja prsta, na lijevoj ruki, to je napisano i opisano u knjigi, sa naslovom…Za dom, hrvatski rode, križevi bijeli, neka nas vode. Nakladnik Mladen Pavković. Tiskano u Koprivnici, prosinac, 2014.g. ISBN: 978-953-57131-2-8. Pisac, Ante Kunek, sa zahvalom urednici Diani Majhen, i uredništvu Dragovoljca, koji jedini od svih hrvatskih portala objave tu ISTINU o kriminalnoj podvali, zločinca Valtera Tite, hrvatskom narodu, pod imenom ubijenog njegovog polubrata Josipa Broza, kojega je u Španjolskoj ubio, po komunistički likvidirao, zločinac, Valter Tito Franc Ambroz.

Zanimljivo je da i pojedini Hrvati, koji su dobili tu knjigu sa dokazima Valtera Tite, njegove podvale i dalje pišu, Tito, Josip Broz, što je dokaz jugokomunističkog mentalnog pranja mozga, automatske navike, kao sa reklamom koka-kole. To je djelovalo i na hrvatski ETIČKI sud, koji sudi Josipovića i Pusićku i ne želi OSUDITI, zločinca, kriminalca, sadističkog ubojicu, Valtera Titu Franca Ambroza, oko kojeg se zločinačkog imena i sada okupljaju jugokomunisti u Hrvatskoj koji odobravaju Valtera Tite, njegov sa njegovim naredjenjem, jugokomunističko četnički POKOLJ, nad hrvatskim narodom.

Predsjednik HAZU ustanove sa članovima te ustanove i rektor svih sveučilišta u Hrvatskoj i povjesničari hrvatskog nacionalnog povijesnog instituta, kao Tahijevo roblje, svaki dan šutke i ponizno prolaze ispod imena zločinca Valtera Tite, na hramu hrvatske kulture, ALMA MATER CROATICA, i nemaju hrvatskog iskrenog domoljublja, kao što je imao hrvatski radnik, Niko Ivšić, koji je pred svjedocima zločincu izjavio : “Ti nisi Joža”.

Ante Kunek

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari