Connect with us

Šport

Osnovan veteranski nogometni klub Zavičajna zajednica Široki Brijeg

Published

on

Grupa nogometno-aktivnih Širokobriježana sa zagrebačkom adresom došla je na ideju da svoje sportske aktivnosti podigne na višu razinu te pozove i zbliži još veći broj Širokobriježana koji bi predstavljali svoj grad i natjecali se u Zagrebačkoj nogometnoj ligi veterana.

Zavičajna zajednica Široki Brijeg zajedno sa sportskim prijateljima iz Širokog Brijega odlučila je osnovati Veteranski nogometni klub Zavičajna zajednica Široki Brijeg. Inicijativa o osnivanju nogometnog kluba postoji već neko vrijeme jer ekipa godinama igra termine i turnire u Zagrebu i okolici.

Klub je službeno dobio rješenje o osnivanju od Hrvatskog nogometnog saveza 6. srpnja 2020. godine te već u rujnu kreće s natjecanjem u ligi Zagrebačkog nogometnog saveza.
Domaće utakmice će se igrati na terenima nogometnog kluba Špansko i već sljedeći tjedan očekujemo prvu pripremnu utakmicu.

Ovim putem Klub se zahvaljuje svim ljudima koji su pružili financijsku pomoć pri realizaciji osnivanja istog te poziva sve zainteresirane da dođu i priključe se radu Kluba i Zajednice i time zajedno kreiraju nove pobjede na sportskim terenima, nova prijateljstva i nastave održavati snažnu vezu između Širokog Brijega i Zagreba.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari