Osnovno pravilo svakog domoljuba je da zna za koga ne smije dati svoj glas

1

Svi problemi koje ima hrvatski narod i hrvatski branitelji mogu se riješiti jedino i isključivo na predsjedničkim i parlamentarnim izborima. Na sljedećim predsjedničkim izborima potrebno je zaustaviti daljnje urušavanje temelja hrvatskog nacionalnog identiteta i svih nacionalnih vrijednosti ostvarenih u Domovinskom ratu. To je moguće izborom predsjednika koji će voljeti samostalnu Hrvatsku i njene nacionalne vrijednosti stvorene u Domovinskom ratu.

Stožer radi ono što država ne radi

https://i0.wp.com/portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Stotinjak-clanova-Stozera-za-obranu-hrvatskog-Vukovara-prosvjedovalo-u-Bogdanovcima_ca_large.jpg?resize=440%2C292Sadašnji predsjednik sve što je učinio radio je protiv hrvatskih nacionalnih interesa i protiv svog naroda. Dovoljno je navesti jednu izjavu profesora političkih znanosti Zdravka Tomca koji je za sadašnjeg predsjednika Ivu Josipovića izjavio da je u sto dana predsjednikovanja učinio više štete za Hrvatsku nego Stipe Mesić u deset godina, time je sve rečeno. Za Mesića je dovoljno reći da je bio progonitelj hrvatskih generala proizašlih iz Domovinskog rata. Njegovo dilanja tajnih dokumenata iz Ureda predsjednika RH. Njegova suradnja (1990./1991.) sa šefom jugoslavenskog KOS-a Aleksandrom Vasiljevićem, koga je informirao da se Hrvatska tajno naoružava. Njegova suradnja sa tužiteljicom suda u Den Haagu Carlom del Ponte protiv hrvatskih generala i svjedočenje u Haagu protiv hrvatskoga vojnog i političkog vodstva. Za trajanja Mesićeva mandata, 14. travnja 2000., Hrvatski sabor donio je Deklaraciju o suradnji sa sudom u Haagu, a to je osnovni akt o progonu hrvatskih branitelja. Pritom treba reći da je Ivo Josipović, kao pravni stručnjak učestvovao u izradi tog dokumenta. Onaj tko misli drugačije trebao bih navesti barem jednu političku radnju koju je Josipović učinio u korist i interes samostalne Hrvatske.

Zadatak Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara trebao bi biti usmjeren u pripremi za predsjedničke izbore da ih ne dočekamo nespremni. Tako na primjer, da se ne dogodi da hrvatski branitelji i katolici kažu da ne znaju za koga će glasovati jer  „svi su jednaki“. To jednostavno znači, jednaki su oni koji su se borili za samostalnu Hrvatsku i oni koji su bili protiv toga. Ili, jednaki su katolici i oni koji su pedeset godina proganjali katolike. Ili, jednaki su oni koji su se, kao sinovi i kćeri privilegirani očeva redovno školovali i uživali mnoge privilegije, u odnosu na one kojima je to bilo onemogućeno, a umjesto privilegij morali su bježati iz svoje Hrvatske. Dakle, osnovno pravilo svakog domoljuba da zna za koga ne smije dati svoj glas.

(Svršetak)

izvor: Hrvatski fokus, autor Ivan Runje

facebook komentari

  • Alan B’Stard

    A pitanje je zna li. Ili je prevaren izmanipuliran ili mu uvale kandidata?