Pratite nas

Vijesti

Ostavite Marina na miru

Objavljeno

na

Nevjerojatno je kako se u trenu podigne medijska hajka iz svih dežurnih pera i perjanica na Marina Čilića.

Novinari srbijanskih medija znamo uvijek traže senzacije tamo i gdje ih nema tako je Kurir bombastično stavio naslov :

Marin Čilić za Kurir: Kajem se zbog Tompsona!

Tenis 08:30, 25.09.2014. Autor: Jelena Spasić, Foto: Beta

Marin: Thompson je bio pozvan od organizatora, meni je žao jedino bilo što je ovakav uspjeh veliki prešao u…što je medijska pažnja okrenuta prema tome i što jednostavno fokus nije bio na ljudima koji su stvarno bili veseli i koliki je broj ljudi došao na doček i stvarno to je jedna euforija koje dugo dugo nije bilo u Hrvatskoj i u BiH i u Srbiji čuo sam da su navijali..

Kurir: zar ti nisi mogao to da sprečiš znao si da će doći do toga ?

Marin: Pa ja..već je kasno bilo, to je već dogovoreno, ja sam naravno bio na Dejvis kupu, i to je jednostavno otišlo u tom smjeru, tako da ..jednostavno žao mi je ispalo je to što je ispalo što su mediji jednostavno prenosli taj dio a ne ono i što nije pisano na jedan veliki i pozitivan način

Kurir: ali znaš ko je on i što podržava ?

Marin: pa…mislim znam što..što reći ovaj spomenuo sam da mi je zbilja žao što je to otišlo na takav način što nije bio jednostavno fokus na ljude..

I to je to.

Marin jasno kaže što mu je namjera, staviti medijski fokus na ljude koji su se okupili i uživali u njegovom športskom uspjehu .

Marine ne obaziri se na ptice rugalice. Igraj i uživaj u igri.

A srbijanski mediji nek olade.

Još bi trebali njih pitati tko će nama pjevati.

Evo sad će mo.

Kucibaba/ kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

SIP potvrdio: Birački popis u BiH regularan, nema sumnji u izborni proces

Objavljeno

na

Objavio

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine odbacilo je u petak tvrdnje da je popis birača za predstojeće izbore u BiH neregularan što bi, po tvrdnjama dijela medija i političara, moglo dovesti do upitnosti izbornih rezultata.

Kako je priopćeno iz SIP-a članovi ove institucije susreli su se u petak s direktorom Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Arifom Nanićem kako bi utvrdili otkuda postoji razlika između broja upisanih birača u središnji birački popis te baze izdanih osobnih iskaznica.

Prema službenim podacima u birački popis upisano je oko 3,3 milijuna birača što je čak 250.000 osoba manje nego službena baza izdanih osobnih iskaznica u toj zemlji što je kod oporbe i dijela medija izazivalo sumnju u mogućnost prijevara na izborima.

Iz SIP-a su pojasnili da se zapravo radi o osobama čije su iskaznice prestale vrijediti ili su odselili iz BiH.

“Jednoglasno je konstatirano da nema nikakve sumnje u točnost središnjeg biračkog popisa”, navodi se u priopćenju iz SIP-a. Pojasnili su da se broj birača upisanih u birački popis ne temelji samo na broju izdanih osobnih iskaznica u BiH. Rekli su kako, u skladu s izbornim zakonom BiH, osobna iskaznica kojoj je istekao rok važenja istodobno ne znači i gubitak biračkog prava.

SIP je naveo i kako se u javnosti informacije sa stanjem biračkog popisa i broja izdanih osobnih iskaznica tumače na posve krivi način.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Vijesti

Menadžment Marka Perkovića Thompsona odgovorio ministrici Žalac

Objavljeno

na

Objavio

Jedna od najmlađih ministrica u Plenkovićevoj vladi, Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, komentirajući prosvjed u Vukovaru, kojega najavljuje gradonačelnik Ivan Penava, prozvala je Marka Perkovića Thompsona da iskorištava žrtvu Vukovara.

Vrlo brzo od Thompsonova menadžmenta stigao je odgovor:

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je prilikom gostovanja u emisiji Hrvatskog radija “A sada Vlada” da joj je najgore u toj priči to što se PREDVIĐA da će na najavljenom prosvjedu u Vukovaru pjevati Marko Perković Thompson i tako iskoristiti žrtvu Vukovara u to ime.

U zadnje vrijeme je ostalo popularno da hrvatski političari za svoje neuspjehe, pad popularnosti ili sakrivajući svoj kriminal (poput Jakovčića) pokušavaju skrenuti pozornost s problema optužujući Marka Perkovića Thompsona koji s njima ili njihovim djelima nema nikakve veze.

Ovom objavom želimo poručiti gospođi Žalac kako ona nije srpska baba vračara koja je nedavno PREDVIĐALA propast Hrvatske već ministrica u Hrvatskoj vladi i molimo je da se tako i ponaša. Iako ničim izazvana, optuživati hrvatske građane na ovaj način, ne bi se postidjeli ni radikalni istočni susjedi. Smatramo da je prije svog PREDVIĐANJA trebala imati minimum kulture i uputiti menadžmentu bar pitanje je li istina da Thompson nastupa na prosvjedu u Vukovaru.

Budući da se radi o Ministarstvu PREDVIĐANJA, odlučili smo joj pomoći.
Ne, Thompson ne nastupa na najavljenom prosvjedu u Vukovaru niti je njega u vezi toga itko kontaktirao kao niti njegov menadžment.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari